HP XN374AA

Dacă te interesează un monitor premium atunci ți-aș recomanda un monitor HP XN374AA deoarece e un monitor LED HP de 20 inci care are ecran wide. Rezoluția e doar HD+ de 1600 pe 900 însă e dotat cu multe tehnologii utile printre care s-ar număra porturile digitale (are chiar și DisplayPort), consumul foarte mic de curent și faptul că e anti glare adică are o suprafață așa încât să nu te orbească. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » despre care se poate spune că nu e deloc exagerat având în vedere că are o garanție standard de 3 ni și că este un periferic destinat în special segmentului business.

Poze

Codul XN374AA e însă corect e HP Compaq LA2006x și despre aspectul său se poate spune că e unul oarecum sobru, caracteristic monitoarelor HP. Din imagini nu se poate observa că are chiar și două porturi USB, iar porturile utile conectării la un laptop ori la un calculator de tip desktop sunt poziționate tot în spate.

Din față
Rotit

Specificaţii tehnice

Pe partea de detalii sau caracteristici se poate spune că monitorul de față nu tocmai excelează, însă nu stă nici rău deoarece se vede că e un model din 2012. Asta deoarece are port DisplayPort și VGA, pe lângă DVI și USB. Greutatea monitorului e ceva mai mare fiind de 6 kilograme și asta probabil deoarece e construit mai robust.

Păreri pro şi contra

Pro: garanția e una deosebit de mare de 3 ani; prețul nu e exagerat tocmai datorită faptului că are o garanție mare care mai poate fi mărită la 5 ani; brandul HP e unul dintre cele mai populare când vine vorba despre achiziția unui produs IT & C și în România a fost numărul 1 în topul preferințelor acum câțiva ani.
Contra: nu are rezoluție Full HD. Ecranul e unul de dimensiune medie , dar poate c unele persoane ar aprecia un model de 22-23 inci.

Concluzie

Fără discuție acest HP XN374AA sau HP LA2006x, cum ziceam că mai e numit, e un monitor foarte bun pentru acele persoane care vor ceva fiabil care să reziste într-un mediu „corporate”. Spun asta deoarece știm cu toții că angajații unei firme nu au grijă de nimic și nu astfel de monitor cred că va rezista și celui mai „violent” angajat.

Te-ar mai putea interesa