HP x2-10-p000nq, laptop și tabletă cu Windows 10

Laptopul HP x2-10-p000nq e defapt o tabletă cu tastatură fizică care devine utilă atunci când vreți să navigați sau să scrieți un mail. Bineînțeles, e însoțită de un touchpad generos dar nu sunteți nevoiți să-l folosiți când timp ecranul e unul touch. Nu sunt multe gadgeturi atât de bine construite, deoarece porturile sunt pe lateral și nu sunt la acea tastatură fizică difuzoarele sunt frontale pentru o experiență mai bună. Bineînțeles, e oferit de un brand foarte cunoscut și care e destul de experimentat în acest domeniu.

Pentru cei interesați am pus o poză cu acesta în modul laptop dar și un clip de prezentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Ecranul e detașabil, deci componentele sunt integrate în partea cu ecranul. Porturile pot fi accesate cu ușurință și tableta poate fi folosită chiar și ca media player că doar are componente hardware bun și ieșire HDMI. Nu are componentele clasice de pe un laptop, ci are alternative cu un consum mai mic și mă refer la procesorul său  – Intel Atom x5. Această componente e cea mai importantă indiferent ce veți face pe acest gadget.

Aveți suficientă memorie RAM deoarece sistemul de operare are nevoie doar de 1GB din cei 2GB. Poate că memoria flash nu pare suficientă pentru cei care au fost obișnuiți cu hard discuri, însă chiar nu merită să stocați prea multe fișiere media pe el că doar totul poate fi pus online pe cloud sau cu diverse servicii.

Păreri pro și contra

Nu are un ecran 1080p, ci unul 800p care oferă o autonomei mai bună – maxim 10 ore. Bateria se încarcă destul de rapid comparativ cu altele – 50% în 30 minute.

Poate fi transportat ușor în modul tabletă, adică fără acea stație de andocare. Ecranul poate fi pus fie ca în poza de sus fie invers pentru a ocupa mai puțin spațiu pe birou și poate vreți acea tastatură doar ca stand. Putea fi mai ieftin dacă nu ar fi avut Windows dar și așa nu ați fi pus alt sistem de operare pe acest laptop HP x2-10-p000nq.

Te-ar mai putea interesa