HP VICTUS 16-d0068nq, laptop cu display 100% sRGB

HP VICTUS 16-d0068nq are un preț cam piperat, însă îl consider destul de corect pentru ce oferă. Bineînțeles, sunt laptopuri pentru orice buget, cu dotări mai bune sau cu componente mai performante, însă cu toții ne limităm la un anumit buget. Când vine vorba de jocuri, nu prea putem face compromisuri. Ei bine, dacă vă doriți să aibă o placă video RTX 3060, dar bugetul este mic, atunci uitați-vă la cele cu 8GB RAM și SSD de 512GB. (chiar și aceste două componente pot influența mult prețul și pot fi upgradate ulterior)

Nu toate laptopurile de gaming arată la fel, însă cele de la acest brand pot spune că au un design mia deosebit și vedem și un logo interesant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Procesorul său e unul de tip Core i7 model i7-11800H, fiind prezent pe tot mai multe modele ca cel de sus. La modelele office, procesoarele sunt cu consum redus și deci nu sunt foarte performante. Ecranul de 16 inci a devenit tot mai popular și cred că laptopuri cu ecran de 15.6 inci și 17.3 inci vor fi tot mai puține. Producători au ales să vine cu o singură soluție „de mijloc”.

Memoria RAM e una de tip DDR4 și are o capacitate nu foarte mare după cum am menționat mai sus, dar pentru unele jocuri e nevoie de mai mult (în jur de 16GB). Sunt foarte puține laptopuri care mai au HDD și nu merită să mai faceți un astfel de compromis pentru că SSD-ul oferă performanțe mai bune. Plăcile video de pe aceste laptopuri pot fi de mai multe tipuri, însă pe cel de gaming vă interesează memorie dedicată.

Concluzie

Se poate observa că nu oferă un ecran cu o rată de refresh foarte ridicată, însă la alte capitole stă destul de bine pentru cât costă. HP VICTUS 16-d0068nq e destul de portabil dacă e să-l comparăm cu alte serii de gaming, iar dacă e să-l comparăm cu un model simplu, vedem și un sistem de răcire mai avansat cu ieșiri mai mari. Veți vedea diferențele când vă jucați jocuri timp de câteva ore.

Te-ar mai putea interesa