HP VICTUS 16-d0022nq, laptop construit pentru jocuri 3D

Laptopurile construite pentru jocuri au un design special și componentele sunt mult diferite de cele care le vedem pe laptopuri accesibile. HP Victus 16-d0022nq are un Core i5 din cea mai recentă generație care se descurcă bine în orice situație. Întreaga configurație joacă un rol important și nu trebuie să discutăm doar de procesor, ci și de memorie și spațiu de stocare. Bineînțeles, fără acea placă video dedicată, laptopul nu putea fi unul de gaming. Evident că și procesorul acesta nu poate fi văzut pe laptopuri office deoarece oferă 6 nuclee și multe specificații care ar reduce semnificativ autonomia laptopului. Performanța este direct proporțională cu consumul, astfel că nu veți beneficia de autonomia unui ultraportabil, adică veți primi câteva ore (în funcție de setări și conținutul redat).

Prețurile sunt date de componentele sale, dar și de mărimea laptopuri. Acesta este puțin mai mare decât cel clasic însă nu a crescut mult în dimensiuni pentru că rama ecranului este subțire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

În funcție de ce jocuri doriți să încercați, alegeți laptopul care vi se potrivește sau dacă este o problemă de buget, atunci vă limitați la un anumit procesor sau placă video. Pot spune că actuala configurație se descurcă foarte bine în multe jocuri pentru că vă veți limita la rezoluția ecranului, alegeți setări la medium sau chiar la maxim în anumite cazuri (în funcție de cât de optimizat este jocul).

Sunt destul de multe prezentări video pe Youtube cu acea placă video și trebuie să țineți cont că nu este vorba de varianta de PC, ci de cea pentru platforme mobile (laptopuri). Performanțele sunt date de memorie sa, dar și de alte specificații importante. Oricum, ele au fost gândite să nu consume foarte mult, astfel ca bateria laptopului să fie de ajuns pentru câteva ore. O recomandare pentru cei care nu au mai avut laptop, puteți ține încărcătorul în priză când vă jucați, astfel performanțele nu scad când autonomia bateriei ajunge spre minim.

Concluzie

HP 16-d0022nq impresionează, dar mai sunt și altele care poate v-ar conveni mai mult, din pricina prețului sau a procesorului (HP Victus 16-d0019nq are Core i7).

Te-ar mai putea interesa