HP Victus 15-fb0029nq, laptop cu Ryzen 5 și GTX 1650

HP Victus 15-fb0029nq e un laptop construit în jurul unui procesor Ryzen 5 model 5600H, iar din această cauză putem spune că este vorba despre un model de jocuri.
Foarte interesant e faptul că are o portabilitate excelentă deoarece greutatea e de 2,3 kilograme, iar bateria poate să țină și 8 ore.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un model care se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre jocuri ori sarcini sofisticate.
Dacă ne uităm la poza de alături atunci observăm că e vorba despre un model cu design clasic. Adică precum întâlnim la restul laptopurilor de la Hp din gama Victus.
Din imagine se poate observa că laptopul e de culoare gri închis, producătorul menționând că e „mica silver”.

Avantaje și dezavantaje

Modelul 15-fb0029nq este echipat cu mai multe facilități utile care te-ar face să te orientezi înspre a-l achiziționa, iar cele care sunt mai importante le ai alături:

  • Portabilitatea este una peste medie.
  • Ergonomia modelului acesta e una foarte bună deoarece are greutate redusă, tastatură iluminată și ecran clar (cu strat antiglare).
  • Placa video este un de tip GTX 1650 cu 4 giga memorie video.
  • Procesorul e unul cu 6 nuclee și scoate 17.129 puncte la cpubenchmark.
  • Ecranul e unul foarte clar cu diagonală de 15,6 inci, rezoluție FHD și strat anti-glare.

Sunt și unele aspecte mai puțin bune de care trebuie să țineți cont, iar acestea sunt memoria RAM de 8 giga, stocarea de doar 256 giga și că placa video nu e o RTX.

De final, trebuie să recomand modelul de față celora care își doresc un model performant la jocuri și sarcini precum CAD, editări video etc.
Despre seria Victus trebuie să scriu că e între Pavilion și Omen, acest lucru putându-se vedea și de pe urma prețului.

Te-ar mai putea interesa