HP Victus 15-fb0027nq, păreri model cu Ryzen 5 și GTX

Pe piață sunt multe laptopuri de jocuri, dar în opinia mea modelul HP VICTUS 15-fb0027nq are un excelent raport între preț și dotări. În felul acesta beneficiem de un laptop de generație nouă care vine cu portabilitate bună și care face față jocurilor solicitante.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie subliniat faptul că laptopul are componentele alese așa încât raportul dintre preț și dotări să fie cel mai bun.

Păreri pro și contra

Modelul de față vine cu procesor Ryzen 5 tip 5600H care atât de capabil încât scoate 17.141 puncte la benchmark. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că cine cu 6 nuclee și dublu la threads.

Ecranul laptopului e unul de 15 inci, deși sunt disponibile modele cu ecran de 16 inci. Mai în detaliu, trebuie să scriu despre ecran că e unul cu rezoluție FHD, strat anti-reflex și panou de calitate.
Stocarea se realizează pe un SSD cu capacitate de 512 giga. Eu sunt de părere că este vorba despre o cantitate mai mult decât suficientă. Iar, dacă vreți mai mult atunci puteți merge pe varianta unui hard extern.
Portabilitatea e un alt aspect pozitiv deoarece greutatea e de circa 2,3 kilograme. Bateria acestui model e una care ține vreo 8 ore în funcție de ce faceți pe el.

Memoria e de doar 8 giga, acesta fiind un lucru care poate că ar fi putut fi mai bine. În opinia mea, o cantitate de 16 giga poate că era suficientă. De asemenea trebuie să scriu că are doar un slot de memorie ocupat.

Per ansamblu, recomand acest laptop celor interesați de un laptop pentru acasă cu ajutorul căruia să se poată juca diverse jocuri, din când în când.
De asemenea, acest model poate fi utilizat pentru sarcini solicitante cum ar fi editatul de filmări sau proiectare CAD.

Te-ar mai putea interesa