HP Victus 15-fa0026nq, laptop alb performant

Un laptop interesant deoarece oferă exact ce aveți nevoie este acest model numit HP Victus 15-fa0026nq. Este mult diferit de altele deoarece este conceput pentru a juca diverse jocuri, însă voi îl puteți folosi și în alte scopuri sau precum un laptop clasic, adică l-ați ales doar pentru că v-a plăcut designul și poate că vă doriți un laptop performant care poate fi utilizat mulți ani. Mulți utilizatori care aleg astfel de laptopuri, o fac pentru că vor să încerce jocuri 3D, iar anumite componente sunt foarte importante (CPU și GPU).

Din imaginea de jos se poate vedea că este un laptop de culoarea albă, însă are și finisaje pe negru care scot în evidență logo-ul, plus că și rama ecranului arată mai bine pe negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Găsim destul de multe laptopuri cu design similar sau pe negru/albastru, dar și cu configurații ceva mai diferite (performante). Nu veți vedea procesoare Core i3 pe astfel de laptop ci numai Core i5 și Core i7, dar și soluții AMD similare. Voi decidenți care procesoare vi se par mai bune, dar mie personal îmi plac mai mult cele cu AMD Ryzen (un plus de eficiență pentru același preț).

Ecranul acestui laptop este unul suficient de bun pentru acest tip de laptop, adică are specificații conforme: rezoluție Full HD, unghiuri de vizibilitate mari și luminozitate decentă. Totuși, rata de refresh nu pare să fie prea mare deoarece nu are o placă video care să poată rula cele mai multe jocuri cu peste 60 de fps-uri. Depinde și cum vă place să jucați anumite jocuri, cu mai multe fps-uri sau mai puține (alegeți setări mai multe). În general, laptopuri cu placă video RTX au ecran cu 140Hz sau chiar mai mult, însă 140Hz este de ajuns pentru că a juca un joc competitiv cu 60-120 de fps-uri.

Concluzie

HP Victus 15-fa0026nq poate fi ales în cadrul unui pachet promo cu rucsac și mouse de gaming, astfel că dacă vă decideți să călătoriți atunci aveți nevoie de astfel de accesorii/periferice.

Te-ar mai putea interesa