HP Victus 15-fa0018nq, laptop cu i7-12700H și GTX

Dacă vă interesează un laptop pentru jocuri cu ecran de 15 inci atunci recomand modelul HP Victus 15-fa0018nq. Acesta are componente noi precum procesorul i7 14 core capabil în a scoate un punctaj de 26.761 puncte.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Trebuie remarcat că are un excelent raport între preț și dotări datorită faptului că deși are componente noi, costul nu e unul exagerat.
Din poza de alături se poate vedea că acest laptop e unul cu aspect clasic Victus. Un aspect întâlnit și la modele ceva mai performate precum modelul Victus 16-d1015nq (acest model e mai performant deoarece are placă video RTX, 16GB RAM etc).

Avantaje și dezavantaje

HP Victus 15-fa0018nq este un model care e recomandat de următoarele avantaje:

  1. Procesorul i7 model 12700H e unul cu 14 nuclee și a fost lansat la început de an 2022. Are integrat inclusiv cip grafic model Iris Xe.
  2. Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție FHD, panou de calitate și strat anti-orbire.
  3. Memoria sistemului e de 8 giga RAM, iar stocarea se realizează pe un SSD de 512 giga.
  4. Portabilitatea e una foarte bună de 2,3 kilograme, iar bateria ține 5-6 ore. Țineți cont de faptul că aparatul e unul cu componente de gaming.

Din păcate, placa video este una mai veche, fiind vorba despre un model GTX 1650. Iar un alt dezavantaj ar fi faptul că nu are sistem de operare preinstalat. Din această cauză recomand să instalați Windows 10 sau 11 de pe un stick USB (de preferat 3.0).

Verdictul meu referitor la modelul de față e că merită banii dacă sunteți în căutarea unui model performant cu un excelent raport între preț și dotări.
O să vă puteți folosi de el la sarcini precum gaming, editări video (multimedia), CAD și altele.
Chiar dacă portabilitatea este una mai bună decât în cazul altor modele de jocuri, acest model e mai mult un desktop replacement sau un laptop care să-l țineți pe birou.

Te-ar mai putea interesa