HP Veer

În acest review, voi scrie despre un telefon mobil destul de interesant ca design şi ca specificaţii, acesta este HP Veer. Acest model semănă mult cu HP Pre 3 şi se va lansa luna acesta, iar de cumpărat poate fi probabil lunaa viitoare sau cealaltă. Cât despre preţ nimic nu este cert, după mine preţul va fi undeva la maxim 599 de lei. Nu vă pot asigura faptul că-l vom vedea în vitrinele magazinelor de specialitate sau la magazinele gen eMAG din România deoarece nu prea am văzut modele de telefoane mobile de la HP.

Poze

telefon mobil hp veer pret review emag 1
În mână
telefon mobil hp veer pret review emag 2
Taste

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

 

Pe HP Veer, nu-l vom vedea probabil pentru că nu va avea sistem de operare Android, care este cel mai bun sistem de operare pentru smartphone-uri. Acest telefon mobil va avea sistem de operare propriu numit HP webOS 2.2.

Ca specificaţii acesta va avea un ecran de 2,6 inci la o rezoluţie de 320 cu 400 pixeli la 256k culori, tastatură Qwerty verticală, mufă pentru căşti de 3,5 mm, Wi-Fi, bluetooth, procesor de 800Hz, memorie internă de 8GB (6,5 GB disponibilă), cameră de 5MP fără autofocus, nu va avea slot pentru card, cameră secundară pentru video telefonie şi radio FM.

Autonomia bateriei de de tipul 910mAh va fi undeva la 10 zile în stand-by şi 4-5 ore de convorbiri. Cam mică bateria însă autonomia este destul de bună.

Concluzie

Acest telefon mobil numit HP Veer, este unul bun şi mic. Cu mai multe detalii voi reveni când va fi disponibil spre vânzare şi atunci voi pune un preţ concret.

Te-ar mai putea interesa