HP Stream x360 11-aa000nq, laptop rabatabil ieftin

HP Stream x360 11-aa000nq face parte din segmentul convertibil doar că la acesta ecranul e rabatabil. Astfel, componentele sunt foarte bune adică procesorul poate fi găsit chiar și pe laptopuri cu construcție clasică. Însă un memorie eMMC mărește semnificativ performanțele laptopului dar nu oferă la fel de mult spațiu ca un HDD. E conceput să fie accesibil chiar și cu Windows 10 preinstalat, iar cei care vor să instaleze ceva suplimentar, se pot folosi de un stick USB.

Din poza de jos se vede destul de bine cum arată un astfel de laptop, doar că această serie oferă și variante pe alte culori. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pot spune că e un laptop office entry-level, adică poate fi folosit pentru navigare web, programe și redare media. Autonomia maximă poate fi atinsă cu ușurință dacă nu vizionați filme sau nu setați o luminozitate mare la ecran. Ecranul său suportă gesturi și imaginea e una calitativă datorită panoului de tip IPS și rezoluției HD Ready.

Acest model vine cu o tastatură mai mică decât cea standard pentru că nu are tastatura numerică, dotare care e destul de inutilă. Nu înțeleg de ce nu se renunță la acea tastatură, dar și la unitatea optică DVD.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt mari chiar și cu un Intel Celeron, dar sunt și variante Quad Core care impresionează mai mult. Nu e nevoie de mai multă memorie RAM că oricum acest gadget nu e conceput pentru sarcini grele. Puteți viziona filme pe aceasta în timp ce face naveta, de exemplu, doar că autonomia scade. Puteți avea internet oricând pe acest dacă folosiți funcția WiFi hotspot a telefonului.

HP Stream x360 11-aa000nq arată foarte bine și poate folosit cu ușurință de oricine pentru că are un sistem de operare cu interfață prietenoasă. Chiar dacă e conceput pentru a folosi mouse-ul, dar are și un touchpad în cazul în care vreți să vă folosiți de funcția click dreapta sau altele. Nu are nevoie de un stand și se vede din poza de mai sus acest lucru.

Te-ar mai putea interesa