HP Stream 14-ax000nq, laptop albastru cu tastatură albă

Un laptop de 14 inci care nu e chiar simplu e acest HP Stream 14-ax000nq deoarece iasă în evidență ușor. Se vede foarte bine cum arată din poza de jos și am ales să pun o prezentare la final pentru cei interesați. Sunt și variante de 11 inci pentru cei care vor un laptop și mai portabil. Laptopuri accesibile și puțin mai mici decât cele clasice, oferă componente puțin mai diferite deoarece trebuie să ofere o autonomie mai generoasă. Îmi place culoarea și chiar Asus are laptopuri similare, doar că au alte componente și ecran de 15 inci.

Chiar merită să optați pentru un astfel de laptop dacă vreți un laptop elegant și care să aibă o greutate foarte redusă – 1.4 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt următoarele: Intel N3060, memorie 4GB RAM, placă video Intel și memorie RAM de 32GB. N e nevoie de mai mult cât timp nu-l vreți pentru jocuri sau programe profesionale. Ecranul său e foarte bun datorită caracteristicilor tehnice, dar e loc de mai bine. Nu cred că are nevoie de o rezoluție mai mare, pentru că ar reduce din autonomie. Are aceleași porturi ca și oricare alt laptop și nu e nevoie de mai multe de același fel, ci e de ajuns să fie diversificate.

Nu are nevoie de unitate DVD, pentru că vine cu Windows 10 preinstalat. Chiar și dacă nu ar fi avut un sistem de operare preinstalat, acesta putea fi instalat cu un stick USB.

Păreri pro și contra

Un laptop albastru e mai atractiv decât unul negru, cu siguranță vă doriți un gadget care să iasă ușor în evidență și care să se miște foarte bine atunci când navigați pe web. Merită încercat că doar e oferit de un brand foarte cunoscut și putea fi mai accesibil dacă ar fi fost fără Windows.

HP Stream 14-ax000nq e un gadget portabil care chiar nu trebuie neglijat pentru că oferă multe motive pentru a-l alege. Din prezentarea de la final cred că vă veți face o idee destul de bună despre această generație de laptop.

Te-ar mai putea interesa