HP Stream 11-Y000NQ, laptop cu autonomie mare

Laptopul HP Stream 11-Y000NQ are un design elegant datorită culorii și poate fi luat oriunde pentru că are o greutate de numai 1.1 kg. Laptopurile de 15 inci oferă o greutate de circa 2 kg dar depinde de construcția sa. Laptopurile mai mici au componente diferite, în sensul că au un consum mai redus de energie, deci autonomia va fi mai generoasă. În acest caz, laptopul poate oferi până la 10 ore de viață dar numai în anumite condiții. Îmi plac laptopurile albastre în special dacă sunt accesibile și portabile, astfel pot fi luate chiar și în oraș.

Nu trebuie să ofere cine știe ce performanțe, că doar e un gadget conceput pentru navigare, uz office și redare media. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sunt destul de mulțumitoare: procesor Intel Celeron N3060, placă video Intel, memorie eMMC de 32GB și memorie RAM de 2GB. Ecranul oferă caracteristici tehnice decente și îmi place că are o suprafață mată. Puteți viziona filme 720p chiar dacă ecranul are o diagonală de 11.6 inci sau optați că conectați un televizor prin HDMI. Laptopurile pot fi folosite ca media playere portabile dar autonomia scade drastic când solicitați mai mult placa video. De aceea, îl puteți ține conectat mai mult la priză că doar are încărcător inclus ca oricare alt model.

Are Windows 10 preinstalat ca multe alte modele mai interesante, dar că acesta putea fi pus și ulterior cu ajurul unui stick USB. Bateria sa e suficient de mare, motiv pentru care vă veți bucura de multe ore de funcționare.

Păreri pro și contra

Chiar dacă nu are mul spațiu de stocare, nici nu e nevoie de prea mult cât timp aveți acces la internet. Nu e nevoie să stocați prea multe date pe laptop cât timp exisă posibilitatea uploadării lor cu ajutorul unor servicii online.

HP Stream 11-Y000NQ e cea mai bună soluție mobilă pentru navigare web și nu e nevoie de nimic mai mult în acest buget. Dacă ar fi avut un ecran clasic de 15 inci, atunci laptopul ar fi fost mai mare și mai greu de transportat.

Te-ar mai putea interesa