HP Stream 11 Pro G4 EE, mini laptop pentru studenți

Laptopul HP Stream 11 Pro G4 EE e un model care a fost lansat pentru cei pasionați de tehnologie, dar care nu vor ceva prea sofisticat. Poate fi folosit pentru taskuri simple pentru că are toate dotările necesare, astfel în încât nu mai sunt necesare periferice. Un mouse wireless ar mări productivitatea în special când navigați sau la anumite aplicații office. E oferit de un brand cu experiență, motiv pentru care nu puteți să-i reproșați ceva la partea de construcție.

Acesta arată destul de bine chiar dacă e compact și chiar poate fi de folos dacă vreți un gadget portabil care să ruleze Windows 10. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Intel N3450 e destul de cunoscut pentru performanțele sale și performanțele sale se apropie de cele ale unui Intel Pentium (mă refer la cele tot cu 4 nuclee). Placa video nu e una dedicată, ci e cea integrată din procesor ca la multe alte procesoare indiferent de ce platformă discutăm.

Ecranul nu e chiar atât de mic, pentru că diagonala sa măsoară 11.6 inci și imaginea e aceeași (HD). Depinde și cât de departe veți sta de el și se poate conecta un monitor sau TV dacă vreți să vedeți o prezentare sau un film. Datorită Windowsului, laptopul devine un media player portabil cu suport media foarte bun. Chiar dacă nu e foarte mult spațiu pe el, un hard disc extern e o investiție bună dacă vreți să stocați poze sau filmări cu cei dragi.

Păreri pro și contra

Datorită componentelor sale, autonomia sa poate doar una generoasă și depinde cum îl veți folosi. Puteți să vă luați gândul de la cablul de rețea pentru internet deoarece are tehnologie WiFi ac 2×2, adică semnalul e foarte bun cu aceasta. Procesorul Quad Core se descurcă în orice situați și chiar nu mai merită să optați pentru un Dual Core în 2018.

HP Stream 11 Pro G4 EE e un model care merită ales dacă nu vă interesează jocurile sau dimensiunea ecranului. Se mișcă mult mai bine cu o memorie eMMC decât cu un hard disc, însă nimic nu întrece un SSD.

Te-ar mai putea interesa