HP Spectre x360 13-ae0xx, laptop ci ecran IPS tactil

Laptopul HP Spectre x360 13-ae0xx e un model cu balamale 360 și se poate observa o construcție premium, că doar face parte din seria Spectre x360. Cu alte cuvinte, ecranul acestui gadget e pliabil și poate fi folosit ca o tabletă mai mare, ecranul fiind unul cu tehnologie touch (tactil). Poate fi pliat parțial cu tastatura orientată în jos pentru a putea folosi ambele mâini. Nu arată ca oricare altă serie de la acest brand și se vede și noul logo care e ceva mai modern. Și la acesta ecranul e unul IPS cu margini destul de înguste (în special pe lateral).

Am pus o poză pentru a-l vedea din lateral dar și o prezentare video la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un laptop atât de special are și componente de ultimă generație: procesor Core i5-8250U Kaby Lake R, placa video Intel UHD 620, memorie de 8GB și SSD de 256GB. Deci aș putea spune că e vorba de un model office cu aceste componente care poate fi folosit în mediul business datorită dotărilor sale.

Pot spune că se adresează doar unei anumite categorii de utilizatori datorită prețului. Acesta e varianta argintie dar pot fi și alte modele dacă acesta nu vi se pare suficient de performant.

Păreri pro și contra

Dacă ne uităm la porturi veți observa doi conectori Thunderbolt v3 (au simbolul cu fulger) care nu sunt prezenți chiar pe orice laptop și pot fi utili dacă vreți să conectați o placa video externă. Acest port poate fi folosit pentru a încărca laptopul sau chiar conecta un monitor 4K. E vorba de o tehnologie destul de scumpă care nu poate fi pusă pe orice laptop.

HP Spectre x360 13-ae0xx are un ecran superb și care nu trebuie să fie 4K, deoarece nu are o diagonală mare. E suficient că are panel IPS pentru cele mai bune unghiuri de vizibilitate. Ca oricare alt laptop premium și acesta are Windows 10 preinstalat. Laptopurile portabile oferă și baterii foarte bune, de aceea durata de viață a bateriei e generoasă. Calitatea audio e foarte bună cu 4 difuzoare stereo, dar nu sunt la fel de puternice ca un sistem audio clasic.

Te-ar mai putea interesa