HP Spectre x360 13-ae002nq, laptop convertibil din aluminiu

Laptopul 2 în 1 numit HP Spectre x360 13-ae002nq e un model premium și se poate vedea după cum arată, construcția sa fiind una metalică – aluminiu. Laptopurile mai ieftine sunt din plastic, ceva mai groase și nu la fel de portabile. E preinstalat Windows 10 pentru ca voi să puteți folosi laptopul imediat după achiziție, dar dacă ar trebuie să-l reinstalați, vă puteți folosi de un stick USB sau o unitate externă. Tot mai multe laptopuri nu mai vin cu unitate optică deoarece nu prea are sens adică e o dotare care o folosiți foarte rar.

Nu mi se pare foarte scump ținând cont că discutăm de un ultraportabil convertibil (laptop/tabletă) cu configurație Intel i5 Kaby Lake R și SSD M.2 de 256 GB. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Noua generație de procesoare Intel de tip U sunt mult mai performante pentru că au patru nuclee în loc de două, astfel performanțele au crescut semnificativ. Aș putea spune că un Core i5 e satisfăcător pentru ce veți face pe el și un Core i7 e necesar doar dacă vreți să încercați jocuri (dacă laptopul are placă video dedicată).

E normal să aibă un IPS FullHD cu touch că doar discutăm de un laptop convertibil, la care se pliază ecranul (360 grade).

Păreri pro și contra

Autonomia acestui laptop e mult mai mare decât cea a unei variante multimedia, deoarece are componente destul de eficiente. Oricum, e dificil să obții autonomia maximă și când stați la birou îl puteți ține în priză. Tastatura iluminată e foarte utilă atunci când lucrați sera la birou și nu vă place lampa de birou. Autentificarea se poate face destul de ușor cu acel cititor de amprentă, dar poate că nici nu vă placă se securizați laptopul. E dotat cu una dintre cele mai bune camere web deoarece are IR și rezoluție Full HD.

HP Spectre x360 13-ae002nq poate fi folosit doar ca o tabletă și nu e nevoie de stand dacă îl țineți cu tastatura în jos. Din poza de sus nu se vede prea bine acest laptop, de aceea m-am gândit să pun și o prezentare video.

Te-ar mai putea interesa