HP Spectre 13-v101nn, ultrabook premium cu 4 difuzoare

Laptopul HP Spectre 13-v101nn face parte dintr-o serie destul de populară și care nu oferă performanțe high-end, ci performanțe satisfăcătoare pentru uz office. E destul de subțire, și se vede din lateral, de aceea multe porturi sunt prezente pe spatele său. Astfel, dacă conectați un periferic, cablurile nu vor fi vizibile, dar nici nu vor deranja. Chiar dacă nu e foarte accesibil, cred că își merită banii ținând cont de concurență.

Sunt destul de multe poze și prezentări cu această serie, dar cred că v-ați făcut deja o idee despre el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop e una avansată, adică are un procesor Intel Kaby Lake cu placă video integrată, SSD generos, memorie RAM de 8GB. Nu are nevoie de mai mult pentru că are suficient spațiu de stocare, iar pe viitor vom vedea tot mai multe laptopuri cu SSDuri de tip M.2 (ocupă puțin spațiu și sunt cel mai bune).

Ultrabookurile sunt construite destul de bine deoarece carcasa e metalică, deci e plăcută la atingere și destul de robustă. Astfel, laptopul cântărește numai 1.1 kg și poate fi transportat ca o mapă. Nu sunt multe porturi, dar are cele mai utile și chiar tehnologii wireless pentru conectarea perifericelor wireless. Toate gadgeturile premium au Windows 10 preinstalat, nu pentru că nu au unitate optică, ci pentru nu va afecta prea mult prețul gadgetului. Totuși, la un laptop ieftin se poate vedea diferența de preț și de acei bani își poate lua un router, mouse și o geantă.

Păreri pro și contra

Nu poate fi accesibil deoarece e vorba de un segment premium – carcasă metalică, finisaj elegant, tastatură iluminată, greutate de 1.1 kg, ecran IPS cu Gorilla Glass etc. Sunt doar motive pentru a-l achiziționa și se adresează doar utilizatorilor care apreciază portabilitatea.

HP Spectre 13-v101nn face parte din generația 2017, dar variante similare au fost lansate și anul trecut. Spun asta deoarece sunt prezentări cu această serie de ceva timp și chiar le recomand celor interesați. Diferențele sunt doar la interior, iar un model mai nou are componente conform pieței.

Te-ar mai putea interesa