HP Spectre 13-v100nn, ultrabook cu protecție Corning Gorilla Glass

Ultrabookul HP Spectre 13-v100nn e unul deosebit datorită ecranului IPS cu Corning Gorilla Glass, finisajelor elegante (negru și auriu), porturilor USB C cu ThunderBolt, grosimii sale și performanțelor oferite. Porturile USB C ThunderBolt pot fi folosite pentru a conecta un monitor 4K sau chiar să încărcați dispozitivul, de aceea sunt poziționate în spate. Nu are multe porturi sau dotări, dar va impresiona prin tehnologii mai noi. Categoric, nu poate fi accesibil și cu acesta chiar veți atrage priviri.

Costă destul de mult, dar eu consider că merită în special că SSD-ul e de tip M.2. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele de pe acest gadget sunt prezente chiar și pe laptopuri clasice, doar că acesta are o construcție diferită. De aceea, nu putea fi incorporat orice mediu de stocare, ci era nevoie de unul subțire. SSD-ul de tip m.2 e o plăcuță precum cea de memorie RAM. dar și aceasta sunt de multe tipuri.

Un astfel de gadget e o soluție bună pentru a lucra la birou deoarece are tastatură fizică și nu una virtuală sau portabilă cum au unele tablete. Un astfel de ultraportabil are cele mai bune tehnologii de pe piață, dar și o construcție destul de unică. Bineînțeles, mai sunt branduri care oferă modele competitive dar fiecare serie oferă alte dotări.

Păreri pro și contra

Ultrabookul e destul de rigid și ecranul e proteja de zgârieturi, însă și așa ecranul nu e de tip touch. Are Windows 10 și se mișcă excelent datorită SSD-ului, iar dacă nu veți opta pentru aceasta, chiar merită să aveți un laptop cu SSD (chiar și dacă nu e de tip M.2). Dacă nu știți ce ultrabook să alegeți care să iasă ușor în evidență, categoric nu optați pentru un Macbook Air și alegeți unul cu design mai atractiv.

Laptopurile clasice nu vor ajunge chiar ca un HP Spectre 13-v100nn dar vor acea și ele dotări mai bune. Pentru doritori, am pus prezentarea de la final care va fi de folos și cred că vă veți face o idee despre el.

Te-ar mai putea interesa