HP Spectre 13-af001nn, laptop convertibil cu ecran tactil

Laptopul 2 în 1 HP Spectre 13-af001nn e unul care are un ecran tactil care poate fi pliat pentru a fi folosit ca o tabletă de 13.3 inci. Îmi place acesta mai mult pentru că oferă cea mai performantă soluție office – Intel Core i7 Kaby Lake R. Nu e nevoie de o placă video dedicată deoarece e vorba de o serie business și e foarte subțire. Ecranul e superb și chiar nu am ce să-i reproșez (IPS FullHD cu touch), în special că nu prea veți vedea așa ceva pe orice serie. E ceva mai mic decât alte laptopuri de 13 inci pentru că ecranul ajunge aproape până în margini, iar logo-ul iasă ceva mai bine în evidență.

Laptopul de jos are o construcție destul de robustă chiar dacă e foarte subțire și are componente clasice chiar dacă e foarte subțire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul Core i7-8550U e mult mai performant decât generația precedentă deoarece are caracteristici ceva mai bune. Veți observa un plus de performanță și SSD-ul are și el un rol foarte important. Chiar nu mai merită să alegi un laptop cu HDD deoarece e lent și tot mai mulți utilizatori nu-și mai doresc spațiu de stocare foarte mare. Multitaskingul e decent chiar și pentru un astfel de laptop și nu avea nevoie de o memorie RAM mai scumpă care ar fi consumat mai multe resurse.

Păreri pro și contra

Autonomia sa e foarte bună deoarece se folosește componente eficiente și nu e prezentă o placă video dedicată. Plăcile video dedicate sunt prezente pe alte serii: Omen și Pavilion, iar voi nu aveți nevoie de ea. În viitor vom vedea plăci video integrate mult mai performante, iar Intel UHD 620 e un început. Bineînțeles, poate rula conținut 4K, dar numai dacă conectați un televizor 4K.

HP Spectre 13-af001nn e un gadget destul de avansat și mai toate brandurile populare oferă soluții similare dar cu denumiri diferite. Ca multe alte laptopuri business, acesta oferă utilizatorilor: tastatură iluminată, TPM, Windows 10, cameră web HD foarte bună, difuzoare Bang & Olufsen, două porturi Thunderbolt v3, USB tip C și tehnologie WiFi ac 2×2.

Te-ar mai putea interesa