HP Spectre 13-af000nn, laptop cu balamale 360

Laptopul HP Spectre 13-af000nn arată ceva mai diferit față de modele clasice, deoarece are balamale 360 care permit folosirea acestui gadget în 4 moduri diferite. Evident, poate fi folosit ca o tabletă datorită ecranului touch și calitatea oferită e una superioară. Acesta e echipat cu procesor Intel din generația a 7-a deci e puțin mai ieftin decât altele și nu cred că e nevoie de mai mult. Cu siguranță, cel cu Core i7 8th Gen e mai performant dar nu cred că veți observa diferența.

Din poza de jos se vede foarte bine că are un ecran care ajunge până în margini, astfel construcția laptopului e mai redusă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are componente foarte bune ținând cont că va fi folosit ca un model office – i7-7500U, memorie RAM 8GB, 256GB, placa video integrată HD 620. Ținând cont că nu are un ecran 4K și nici nu veți reda un astfel de conținut, nu e nevoie de un hardware mai avansat. Oricum, noile procesoare Kaby Lake R costă mai mult pentru că oferă îmbunătățiri, dar eu consider că vor fi de folos doar celor pasionați de jocuri sau aplicații de editare.

Nu sunt disponibile prea multe laptopuri Spectre, iar o serie la fel de elegantă dar care e ceva mai accesibilă e HP Envy. Laptopurile 2 în 1 sunt o alegere inspirată pentru cei care vor să economisească niște bani, plus că nu sunt tablete cu ecrane atât de mari.

Păreri pro și contra

Dotările acestui laptop sunt impresionante pentru cât e de subțire: cameră web HD IR, tastatură iluminată, TPM, Windows 10, WiFi ac 2×2, 4 difuzoare stereo, USBuri Thunderbolt. Laptopul se poate alimenta prin intermediul unui cablu USB Thunderbolt, dar să și încarce alte dispozitive. La acest port pot fi conectat și un monitor, dar e nevoie de un cablu adaptor.

HP Spectre 13-af000nn oferă doar tehnologii de ultimă generație și pentru că e un model premium, vine cu sistem de operare Windows 10. Din prezentarea de mai jos se poate vedea că e precum un ultrabook și modul tabletă e ideal pentru navigare.

Te-ar mai putea interesa