HP ProDesk 405 G1 MT, desktop business

HP ProDesk 405 G1 MT e un desktop PC pentru firme adică de utilizat în scopuri business. Vine la pachet cu mouse și tastatură, iar dacă te interesează un monitor atunci ți-aș recomanda un model Samsung LS24D300HL. Motivul principal pentru care cineva ar alege un astfel de calculator ar fi stabilitatea și dotările. Te asigur că un calculator asamblat de tine nu o să aibă performanțele acestui model deoarece specialiștii HP au ales doar ce e mai important în materie de componente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Eu zic că-și merită banii întrucât are procesor quad core și o placă video foarte bună. Pentru a vedea cum arată vizual am pus și o poză alături, iar din aceasta se poate vedea că e vorba despre un model cu carcasă mică.

Unitatea
Unitatea

Specificațiile acestui model sunt foarte bune deoarece vine cu procesor A4-5000 de la AMD (procesor cu patru nuclee), 4 giga memorie RAM și placă video Radeon HD 8330 (chiar dacă e vorba despre o placă integrată e una foarte bună). Ce e foarte bine, din punctul meu de vedere e faptul că are și placă wireless așa încât să poți conecta fără fir acest PC la net.
Pe partea de memorie are un hard de 500 de giga și memorie RAM de 4GB… normal că la nevoie poți adăuga mai mult.

Plusurile acestui model sunt existența în pachet a unor periferice de calitate, că e un sistem microtower (nu va ocupa mult loc) și că oferă stabilitate în orice sarcini. Dacă e să analizăm prețul atunci vedem că e unul foarte mic… probabil datorită faptului că vine cu tehnologie AMD.
Ca minus am identificat doar lipsa sistemului de operare, dar nu o să-ți fie prea greu să-l instalezi deoarece e vorba despre un PC cu unitate optică. Dacă nu știi ce să instalezi atunci eu ți-aș recomanda să instalezi Windows 7.

Concluzia mea legată de acest model e că merită deoarece e un PC pentru profesioniști cu puțini bani. Dacă o să cauți ceva similar atunci vei vedea că nu o să găsești prea multe alternative care să aibă placă de rețea wi-fi.

Te-ar mai putea interesa