HP ProBook 6570b, laptop business

Acest laptop HP ProBook 6570b e un laptop de tip business nou și se poate observa acest aspect din configurația sa. Bineînțeles și codul său e unul nou și e mai mare decât cel al predecesoarelor. Bineînțeles, un astfel de laptop vine cu caracteristici speciale ca: eSATA, Firewire, conector andocare, bluetooth, TPM și autonomie mare. Construcția sa e una destul de robustă și e similară cu cea a seriei precedente. Bineînțeles acesta vine în diverse configurații, însă cea cu Core i5 mi se pare satisfăcătoare în special că nu aveți nevoie de mai multă viteză de procesare și mult spațiu de stocare (hard disk mare). Un astfel de laptop e ideal pentru oamenii de afaceri dar și pentru uz casnic. Trebuie să depuneți un efort financiar deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Deschis
Deschis
Din față
Din față

Procesorul său Core i5-3210M de 2.5 GHz e unul decent deoarece face parte din a traia generație numită Ivy Bridge. Deci și placa video e una ceva mai bună – Intel HD 4000. Spun asta deoarece procesoarele Sandy bridge aveau o placă video Intel HD 3000. Ecranul său de 15.6 inci e unul HD cu protecție mată, astfel lumina nu se va reflecta dar veți avea și unghiuri mai mici de vizibilitate.

Hardul său e unul de 7200 RPM deci e foarte performant și nu e cazul să-l schimbați deoarece e unul de 500GB. Restul dotărilor care nu le-am specificat sunt următoarele: bluetooth, tehnologie WLAN, mufă LAN, Express Card, Serial, DisplayPort, USBuri, VGA etc. Lista de dotări poate continua și cu altele însă securitatea TPM nu trebuie să lipsească.

Sistemul de operare preinstalat e Windows 7 pe 64 de biți care mi se pare la fel de bun ca și 8 deoarece interfața și unele caracteristici întâlnite la versiunea 8, sunt inutile pentru oamenii de afaceri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ar fi toate acele caracteristici speciale menționate anterior și în primul paragraf, carcasă robustă (chiar și balamalele sunt rezistente) și preț atractiv (comparativ cu restul laptopurilor în această categorie).

Minusuri: lipsa tastaturii iluminate și vine cu Windows 7 și nu 8.

Concluzie

Acest HP ProBook 6570b e o alegere bună dacă nu simțiți nevoia unei plăci video dedicate sau a unui procesor Core i7, poate o tastatură iluminată ar fi fost utilă având în vedere că-l folosiți pentru uz casnic sau atunci când călătoriți.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „HP ProBook 6570b, laptop business”

  1. Care placa video este mai buna: AMD Radeon™ HD 7570M, with 1 GB dedicated GDDR5 video memory sau Integrated: Intel HD Graphics 4000 (3rd Generation Intel Core i7 and Core i5)? Sunt nehotarat sa aleg intre un Hp Probook 6570B (cu procesor intel i5 3360m la 2.80 ghz, 4gb ddram 3, hdd 320gb, display led 15,6′, placa video integrata Intel HD Graphics 4000) si Hp ProBook 4530s( procesor i5 2430M la 2.4, 4gb ddram 3, hdd 640gb, display led 15,6′, placa video dedicata Amd de 1 Gb ram). Multumesc

Comentariile sunt închise.