Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP ProBook 6550b

Cel mai ieftin laptop de tip Business de la HP e acest laptop HP ProBook 6550b dar varianta care o voi prezenta e mai mult Office deoarece nu prezintă toate caracteristicile speciale unui laptop de tip Business. Principalele caracteristici care-i lipsesc acestei configurații e cititorul de amprentă și senzorul antișoc pentru HDD. Aici mă refer doar la varianta mai ieftină deoarece sunt modele mult mai scumpe cu mult mai multe dotări, dar eu îl recomand pe acesta. O alternativă cu mai puține dotări și recent apărută e ProBook 4535s. Veți observa că designul diferă la aceste modele dar dacă aș fi o persoană de afaceri probabil mi-aș lua unul dintre aceste două sau unul cu cititor de amprentă. Acest laptop HP are un preț bun Vezi prețul special de azi

Poze

Din față

Din spate

Specificații tehnice

Procesorul Core i3-380M e un model din seria anterioară dar foarte bun. Acesta re o frecvență de 2.5 GHz și un cache de 3MB. Placa video din acesta e una HD GRaphics care după cum vedeția re suport HD pentru filme și jocuri dar o recomand doar pentru filme 720p sau chiar și 1080p. Ecranul LCD LED are protecție anti-orbire numită și anti-glare care e foarte bună atunci când călătoriți. Ecranul de 15.6 inci vine cu o rezoluție decentă de 1366 cu 768 pixeli. Memoria RAM a acestui ProBook 6550b e de 4 GB 1333 MHz și poate fi extinsă la maxim 8. HDD-ul e unul SATA de 7200 RPM cu un spațiu de stocare de 320 de GB. Ar fi fost interesant dacă avea și protecție antișoc pentru protejarea datelor de pe acesta (se poate opta pentru un stick USB de tip Business).

La capitolul dotări acest laptop are: difuzoare stereo cu tehnologie audio HP Premier Sound, DVD, cameră web de 2 MP, cititor de carduri, microfon, eSATA, trei USBuri 2.0, Firewire, ieșire audio, VGA, LAN, RJ-11, DisplayPort, Serial, modem, bluetooth, WLAN, acumulator de 6 celule și ExpressCard. Deci chiar are multe dotări și de aceea aș opta pentru acesta și nu pentru altul.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie maximă de circa 6 ore, sistem de operare Free DOS, portabil (doar 2.5 kilograme), conector andocare, robust, compact și funcțional (o mulțime de porturi).

Minusuri: nu are cititor de amprentă.

Concluzie

Acest HP ProBook 6550b se adresează celor care doresc un laptop cu multe dotări și care nu-și permit sau nu doresc un model foarte scump. Jos am pus clip cu acest laptop văzut la 360 de grade:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu