HP ProBook 4740s

HP ProBook 4740s e un laptop business foarte bun la gaming care vine ca o alternativă cu ecran de 17 inci la și e prezent în două variante ( și ) de preț. Cel mai ieftin model are un preţ bun Vezi prețul special de azi » în condițiile în care vine cu 4GB memorie RAM, unitate DVD și placă video de 1GB, iar a doua variantă are Blu-ray, mai mulți RAMi la sistem și placa video, dar și un hard mai mare.

Poze

HP ProBook 4740s arată foarte bine și nu e negru, ci silver. Per ansamblu aspectul e unul sobru și în opinia mea ar putea fi folosit cu succes la gaming, dar și într-un mediu business deoarece are tot ce ți-ai dori de la un laptop dacă ești gamer ori om de afaceri. Ecranul e unul foarte clar de 17,3 inci care are o rezoluție de 1600 pe 900 pixeli

Din față
Capacul

Specificaţii tehnice

HP 4740s vine în momentul de față doar cu procesor i5 2450M, dar e unu model foarte bun, iar cipul grafic e unul de la AMD, adică un Radeon HD 7650M care are 1/2GB memorie RAM. Capabilitățile acestui cip pot fi urmărite din clipul de mai jos și se poate vedea că se descurcă mai mult decât bine în jocuri noi și solicitante. Caracteristicile sale diferă și există mai multe variante, dar  cred că ar fi alegerea mea.

Păreri pro şi contra

Pro: garanția e extensibilă la mulți ani, iar pentru firme garanția e una de un an, dar tot extensibilă; componentele sunt de ultimă generație și de aceea notebook-ul va face față oricărei tip de sarcini; vine cu sistem de operare, adică cu Windows și astfel nu o să ai mari bătăi de cap cu instalarea lui și nici a driverelor.
Contra: prețul mare îl face un laptop neaccesibil românului de rând, dar dacă vrei să stai în față dai un ban în plus. 😉

Concluzie

ProBook 4740s ar fi alegerea mea pe post de desktop replacement, dar nu cred că strica un ecran Full HD ori Retina și nici un SSD de minim 120 de giga. Arată foarte bine și nu am ce comenta pe această temă, iar pentru a vă convinge de acest lucru vă recomand clipul de alături care e un preview foarte reușit.

Te-ar mai putea interesa