HP ProBook 470 G5, laptop de tip business

Laptopurile HP ProBook 470 G5 sunt modele cu Windows 10 Pro și caracteristici speciale de tip business: TPM 2.0, cititor de amprentă, tastatură antistropi, Client Security Gen3, DriveLock, clickpad și BIOSphere Gen4. Configurațiile nu sunt foarte diferite deoarece sunt multe asemănări, iar procesoarele disponibile sunt cele Kaby Lake R. Deci nu vă puteți plânge pentru că acum avem procesoare cu mai multe nuclee, iar aplicațiile vor rula excelent. Vă recomand laptopuri mai mari pentru că veți lucra mi bine și un mouse e necesar pentru că touchpadul nu e chiar atât de productiv.

Noua generație are o construcție ceva mai atrăgătoare, componentele avansate și multe dotări utile. Prețul e unul destul de corect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Kaby Lake R e mult mai reușit decât predecesoarele pentru că are are mai multe nuclee, iar performanțele cresc semnificativ (apropiate de cele ale modelelor de gaming).

Placa grafică GeForce ajută în aplicațiile 3D sau chiar și când redați conținut video de calitate, dar asta nu înseamnă că cea integrată nu poate să facă același lucru. Componentele noi sunt mai eficiente și fac față multor provocări, nu trebuie . Porturile acestui laptop sunt destul de multe și sunt așezate în spate unde nu vor deranja.

Păreri pro și contra

Construcția laptopului e destul de rigidă și e foarte importantă atunci când va fi folosit mulți ani. Are procesoare moderne cu plăci video corespunzătoare și placa video dedicată ajută în anumite aplicații sau dacă vreți să conectați un monitor avansat la acest laptop. Cu alte cuvinte, puteți extinde spațiu de lucru sau poate vreți să faceți o prezentare pe un ecran mai mare. E foarte important ca laptopul să aibă software licențiat pentru că va fi folosit în cadrul companiei. Autonomia e una destul de bună dacă nu-l solicitați foarte mult, însă va fi folosit doar pentru muncă de birou și poate că veți avea încărcătorul lângă.

HP ProBook 470 G5 nu se compară cu alte modele deoarece are un ecran mai mare, caracteristică care reiese din nume și va fi apreciată de cei care sunt obișnuiți să lucreze pe monitor.

Te-ar mai putea interesa