HP ProBook 470 G3, laptop cu ecran mare

Laptopul HP ProBook 470 G3 e unul dintre acele modele care sunt disponibile în mai multe configurații, iar principala diferență e procesorul. Cel mai accesibil model e cel cu Core i3, însă eu vă recomand cel cu Core i5 pentru că are un hard disc mai mare și 8GB RAM. Dacă nu aveți un buget limitat, puteți alege cu încredere pentru un procesor superior – Core i7 Skylake, și nu veți fi dezamăgiți. Pe lângă acea placă video Intel, laptopul are și una AMD cu memorie video proprie.

Poate că nu vă veți face o idee despre cum arată doar din poza de jos, de aceea am pus acel clip la final. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesoarele fac parte din familia Skylake care nu e cea mai recentă dar e de ajuns. Sunt modele de tip U, adică cu un consum redus de energie, dar mai sunt și cel de tip HQ de pe laptopuri de gaming sau multimedia (consumul e mai mare la acelea). Nu e nevoie de mai mult pentru că performanțele serie Skylake sunt decente și țin de restul componentelor. Chiar dacă are 8GB DDR4, se poate pune în 8GB pentru că mai există un slot liber.

Dotările sale sunt foarte utile dacă nu dețineți alt laptop sau un desktop, deoarece puteți conecta orice periferic cu sau fără fir. Autonomia maximă care o puteți atinge e de 8 ore și ceva, dar oricum, cred că-l veți folosi mai tot timpul la birou unde aveți și o priză.

Păreri pro și contra

Are dotări care nu le găsiți pe orice laptop: cititor de amprentă, carcasă din aluminiu, tastatură antistropi. Un minus al acestei serii ar fi lipsa rezoluției 1080p, dar oricum nu a fost conceput pentru uz multimedia.

HP ProBook 470 G3 e unul dintre multe laptopuri business de la acest brand, iar o soluție la fel de bună e cel cu ecran de 15 inci. Prezentarea de jos e foarte utilă dacă v-ați decis să alegeți un astfel de laptop și vreți să vă asigurați că nu ați făcut o alegere greșită.

Te-ar mai putea interesa