HP Probook 455 G4, laptop FullHD cu AMD și SSD de 128GB

Laptopul HP Probook 455 G4 face parte din cea mai recentă generație de laptopuri de la acest brand, motiv pentru care are procesoare AMD noi. Oricum, nu merită să optați o generație precedentă cât timp aceasta arată mult mai bine, eficiența e mai bună și oferă dotări mai avansate. De exemplu, ecranul nu e de tip HD, ci e unul FullHD, deci detaliile vor fi mai vizibile dar depinde și de conținutul ales (trebuie să fie 1080p). Din păcate nu sunt multe prezentări video sau poze cu acesta, deoarece e vorba de un model recent lansat.

Designul e plăcut și greutatea laptopului nu depășește 2.1 kg, deci e un gadget portabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Sunt două configurații disponibile iar principala diferență între cele două este procesorul, iar eu aș alege cel cu procesor mai performant. Dacă vă permite bugetul, de ce să nu luați un laptop puțin mai bun?

Imaginea FullHD oferă un spațiu de lucru generos, dar puteți conecta un monitor dacă considerați că va reproduce mai bine culori sau poate vreți să faceți o prezentare. E foarte important ca un laptop office să aibă o protecție mată pentru a nu vă deranja lumina puternică atunci când stați în fața sa. Laptopul se mișcă bine cu un SSD și cu memorie de tip DDR4.

Nu am ce să-i reproșez la capitolul dotări, pentru că are toate porturile uzuale, tehnologie wireless de ultimă generație, construcție robustă, are 2 kg, un touchpad generos etc.

Păreri pro și contra

Laptopurile FullHD sunt tot mai cerute deoarece utilizatorii vor un upgrade mai bun și nu ar renunța la vechiul laptop doar pentru anumite componente care sunt puțin mai eficiente. Totuși, acest model are și TPM că doar e un Probook, deci e ideal pentru uz office/business. Un laptop cu cititor de amprentă e o alegere bună dacă vreți să nu mai introduceți vreo parolă.

HP Probook 455 G4 poate fi cel mai bun desktop replacement dacă nu vă interesează prea mult tipul viteza de procesare, ci mai degrabă eficiența, calitatea și siguranța datelor.

Te-ar mai putea interesa