HP ProBook 4540s, laptop business cu reducere 200 lei

Actualizare: În momentul de față HP ProBook 4540s (i3-3110M 2.40GHz, Ivy Bridge, 4GB, 500GB, AMD Radeon HD 7650M) + geantă costă 2129 lei, fiind cu 200 lei mai ieftin (face parte din promoția Până la 500 lei discount la notebook-urile din promoție). Astfel de reducere poți cumpăra un mouse Microsoft 200 for business și un router D-Link DIR-615 300Mbps.

Articolul din 19.08.2012:
Acest laptop HP ProBook 4540s e unul de tip business dar cu configurație multimedia și vine ca o alternativă mai ieftină la 4740s care e fratele mai mare al acestuia. Această serie de laptopuri de la acest producător e cunoscută pentru robustețe, fiabilitate și eficiență (autonomie de până la 6-7 ore). Îmi place design-ul acestui model deoarece combinația de culori e bine aleasă, e robust iar tastatura e una aerisită. Nu veți duce lipsă de nimic, poate doar de SSH sau SSD, dar la un așa preț nu veți găsi ceva mai bun. Prețul atractiv se datorează și faptului că are FreeDOS, dar se poate instala ulterior Windows 7 64 de biți. Acest model ProBook 4540s cu Core i5 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Bineînțeles, cu timpul vom vedea și alte modele poate chiar și cu procesoare Ivy Bridge. Deci, procesorul e o alegre importantă însă recomandările mele sunt modele cu Core i3, i5 și i7. Cele cu Dual Core sunt mai mult pentru utilizatorii simpli care vor doar un înlocuitor pentru vechiul PC. Bineînțeles, ecranul său e de 15.6 inci iar rezoluția e una HD+. Protecția mată e bună pentru cei care nu vor o luminozitate prea mare și urăsc situații în care se produce efectul de oglindă sau se reflectă lumina în ecran. Singurul dezavantaj ar fi luminozitatea scăzută față de cea a ecranelor de tip glare.

Cei 6GB par suficienți chiar și dacă vreți să încercați un joc deoarece e de 1333 MHz. Spațiul de stocare e  asigurat de un model SATA de 750GB, dar ar fi fost ideal un SSH. Radeon HD 7650M nu e cea mai grozavă dar e o placă video eficientă deoarece vine cu cea mai nouă tehnologie și are 2 GB de memorie. Vine cu unitate DVD, difuzoare, cameră web HD, cititor de carduri, diverse porturi, bluetooth, Wi-Fi și baterie de 6 celule. Acea baterie una foarte bune deoarece poate oferi mult peste medie – peste 5-6 ore. Chiar și greutatea sa e una impresionantă – 2.4 kilograme, spun asta pentru că e foarte dotat și ușor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: configurație multimedia, carcasă robustă, ecran mat, design elegant, raport performanță/preț bun și e ușor – 2.4 kilograme.

Minusuri: nu are Ivy Bridge.

Concluzie

Acest HP ProBook 4540s e un laptop care-l recomand celor care vor un model cu totul special în special dacă sunt fani ai acestui producător. Am pus un clip cu prezentarea acestui model, doar că acela are o configurație diferă. Oricum, configurație nu afectează aspectul :):

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „HP ProBook 4540s, laptop business cu reducere 200 lei”

  1. Is foarte bune laptopurile merg bine is destul de rapide.tastatura superba antistrop claritate buna la filme…dar am o singura problema cu el..il am aproximativ de 7-8 luni si nu stiu din ce cauza mi se tot stinge..se stinge dintro data si nu stiu din ce cauza?din cauza ca se incalzeste prea tare sau de ce?ma poate ajuta cineva?Multumes Ant!

Comentariile sunt închise.