HP ProBook 4535s

După cum bine ştiţi modele din seria Probook sunt modele Office şi deci vine cu procesoare performante dar fără plăci video dedicată. Dacă mă uit bine la el, seamănă mult cu modelele Probook 4730s şi ProBook 4330s. Ei bine, acest laptop HP ProBook 4535s e acea excepţie deoarece vine cu procesor AMD A4 adică din seria A (Fusion) care are placă video integrată AMD 6510G2. Aceasta placă video are memorie dedicată de 1 giga şi deci e destul de bună pentru a juca cele mai noi jocuri la detalii medii. Deci putem să-l includem în segmentul multimedia fără dar şi poate. Ar fi fost mai interesant dacă s-ar fi optat pentru un A6 (Quad-Core) în loc de acest A4 (Dual Core), dar şi aşa vine cu tehnologia Turbo Core care-i măreşte frecvenţa de la 1.9 la 2.5 GHz atunci când e nevoie (în jocuri). Pentru acest 4535s aveţi de un buget modic. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capac
Deschis

Specificaţii tehnice

Dacă nu ştiţi prea multe despre acest procesor şi placa grafică integrată în acesta, atunci va trebui să vă ofer câteva modele similare din punct de vedere al performanţelor. Procesorul AMD Dial-Core A4-3300M de 1.9 GHzpoate fi comparat cu un Athlon II P320 doar că acesta are Turbo Core care înseamnă că e ceva mai bun. Acesta are are un cache de 2 MB şi e un model APU, adică are placă video integrată în acesta ca şi la procesoarele Intel. Aici e vorba despre modelul AMD HD 6510G2 care vine cu memorie video dedicată de 1 giga şi performanţele sale pot fi comparate cu cele ale modelului AMD Radeon HD 6470M.

HP ProBook 4535s are un display HD de 15.6 inci cu tehnologie de iluminare LED. Rezoluţia acestuia e de 1366 cu 768 pixeli şi vine cu o protecţie Anti-Glare pentru ca lumina să nu se reflecte. Deci e ideal de luat în călătorii şi spun asta şi datorită autonomie foarte mari de până în 6 ore având un acumulator de 6 celule. Dacă vă plac jocurile şi vă gândiţi să-i faceţi un upgrade la memoria RAM, am o veste proastă şi anume că acesta e dispusă pe ambele sloturi (2+2). Deci veţi rămâne cu o memorie în plus dacă doriţi să-i puneţi una de 4.

Chiar dacă hardul nu e aşa de spaţios, e unul SATA 7200 RPM care e destul de bun şi se poate opta şi pentru unul extern pe USB 3.0. 4535s vine cu unitate DVD, cititor de carduri, difuzoare stereo cu tehnologie SRS Premium Sound şi cameră web HD. Pe partea de porturi şi comunicaţii are LAN, WLAN, HDMI, VGA, ExpressCard, un USB 3.0, ieşire audio, microfon, bluetooth şi trei USBuri 2.0.

Ca şi caracteristici speciale ProBook 4535s are: culoare Metallic Grey, tastatură antistropi, Linux, geantă şi o greutate de 2.33 kilograme. Mai jos puteţi vedea performaţele acestui procesor:

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: 4535s e ieftin pentru un Probook, poate reda filme Full HD pe el sau un ecran extern (monitor/TV) conectat la HDMI,  design premium, placă video decentă, procesor AMD cu Turbo Core, destulă memorie RAM, USB 3.0 şi ecran excelent.

Minusuri: procesorul putea fi unul A6.

Concluzie

Acest HP ProBook 4535s e cea mai nouă apariţie şi sunt bucuros că e foarte ieftin având în vedere că e un laptop multimedia. Cam aşa arată:

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „HP ProBook 4535s”

  1. Salut, recomandati acest laptop sau Acer Aspire 5742G-373G50Mncc pentru gaming ? am inteles ca acesta poate lucra in crossfire cu placile video.as dori sa imi explicati care este mai bun si de ce. numai bine 🙂

  2. 5742G deoarece are i3 care nu poate fi egalat de acel A4, iar placa GeForce e superioară celei AMD chiar dacă AMD-ul fucționează în mod Crossfire.

  3. sal tuturor! am cumparat un hp 6535s dar i mi face probleme(se blocheaza f des si nu pot face altceva decat sa l opresc si sa l repornesc).tot ce am instalat am luat de pe site ul hp si tot degeaba.win 7/ 64 bit etc etc
    stie cineva ce sai fac si care ar fi problema ?

Comentariile sunt închise.