HP ProBook 450, laptop business

HP ProBook 450 e varianta de 15 inci a noi serii ProBook, dar există și variante de 17 inci. Diferențe de design nu sunt multe doar dimensiunile diferă și greutatea. E puțin mai ușor decât predecesoarele dar nu cu mult, iar pe viitor laptopurile vor fi și mai portabile. Am observat că față de cele de 17 inci, acestea sunt mult mai multe, adică puteți alege din mai multe configurații, configurația dorită. Eu aș alege una cu Core i5 deoarece e destul de bună și nu nici prea scumpă. Bineînțeles, există variante cu Windows 8 ori cu geantă. În funcție de preferințe ori dacă călătoriți des, puteți face o alegere bună.

Prețurile sunt acceptabile pentru un laptop de tip business iar dacă vreți să economisiți bani, alegeți o variantă fără sistem de operare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesoarele fac parte din generația a 4-a iar modelele sunt destul de performante deoarece nu sunt cu frecvență mică ca la ultrabookuri ori laptopuri cu baterii mici. Și așa are o baterie de 6 celule iar autonomie e foarte bună, chiar peste medie ca și la modelele de 17 inci. Ecranul e unul de 15 inci cu protecție anti-glare ca și la cele de 17.

Restul configurației nu diferă cu mult de la un model la altul, 4GB/8GB RAM, hard e 500GB/1TB, placă video Intel și placa video dedicată AMD Radeon 8750M. Are dotări destul de bune pentru un laptop și nu pentru oricare, ci pentru unul de tip business: cameră web HD, cititor de carduri, HDMI, cititor de amprentă, două USBuri 3.0, bluetooth, baterie de 6 celule și altele. Apreciez că are tastatură antistropi dar și una numerică în partea dreaptă (era mai bine să nu o fi avut deoarece și așa are tastele pentru cifre și în partea stângă ca la oricare alt laptop).

Are doar 2.3 kg și se observă că laptopurile noi sunt tot mai ușoare. Sper ca viitoarele laptopuri să nu mai aibă unitate DVD deoarece nu e prea folosită, iar cine și-o dorește poate lua una externă. Geanta inclusă poate fi destul de utilă dacă .

Plusuri: aveți din ce alege (multe configurații), fiabilitate ridicată, geantă inclusă, preț atractiv pentru un laptop de tip business, arată bine etc.
Minusuri: nu prea sunt.

HP ProBook 450 e una din cele mai bune recomandări de pe piață iar cele de 17 inic sunt și ele alternative bune. Jos e un clip care vă poate ajută să vă faceți o părere.

Te-ar mai putea interesa