HP ProBook 450 G8, laptop business la preț bun

Seria probook este o serie office/business cu hardware mult mai performant decât ce am văzut pe alte serii sub bugetul de 3000 RON. Un model care mi-a plăcut este cel de jos și se poate vedea cel mai nou procesor Intel, dar și o construcție mult mai compactă, greutatea ajungând să fie de numai 1,74 kg. Laptopurile din seriile business folosesc materiale mai de calitate și se simte la atingere, fiind mai robuste.

HP ProBook 450 G8 este cel din imagine, iar designul nu diferă de la un hardware la altul. Cel mai popular fiind laptopul cu 16 GB (cel cu mai multe recenzii) deoarece mulți utilizatori folosesc diverse aplicații chiar și simultan. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Tastatură iluminată nu lipsește nici după acesta putând fi folosită oricând doar că scade din autonomia maximă a laptopului.

Ca oricare alta serie de laptopuri și aceasta oferă câteva configurații doar că performanțele sunt mult superioare la aceasta datorită procesorului Core i7. am observat niște diferențe nesemnificative de performanță, adică memorie fie de 8 GB, fie de 16 GB. SSD-ul nu pare să fie diferit deoarece prețurile sunt destul de mari special la cele de 1 TB, astfel că producătorii au ales să pună de 512 GB.

Evident că ecranul este unul IPS, acesta oferind cea mai bună calitate, doar că pot fi mai multe tipuri funcție de restul specificații. Nu veți avea nevoie de rată de refresh mare, luminozitate peste 300 niți sau touchscreen.

Aveți de ales între un mouse clasic sau touchpad doar că touchpad-ul are o utilitate limitată plus că productivitatea nu este la fel de mare.

Păr spre sfârșitul anului vom vedea și memorie ddr5 pe laptopuri office cum vedem și pe cele de gaming, adică o memorie de 8 GB s-ar putea să fie de ajuns. nu trebuie să așteptați până la toamnă iar căci 8 giga sau 16 giga DDR44 sunt de ajuns.

Concluzie

Ca și o concluzie laptopul HP ProBook 450 G8 se prezintă destul de bine la toate capitolele, evident că unii dintre voi ați avea nevoie de portul Thunderbolt, dar și portul USB type c oferă posibilitatea conectării numeroaselor adaptoare sau periferice. Un laptop mare, dar care face parte dintr-o serie inferioară ca și construcție și dotări este HP 17-cn0023nq.

Te-ar mai putea interesa