HP ProBook 450 G2, laptop performant

HP ProBook 450 G2 e unul dintre cele mai puternice laptopuri de pe piață, iar ca vânzări e în top vânzări. Această atractivitate e datorată în mare parte faptului că vine pe mai multe configurații și că poate fi utilizat în multiple scopuri. E o alternativă mult mai puternică la 455 G2 care vine cu tehnologie AMD.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Ca să vă faceți o părere despre ce poate vă spun că vine cu procesoare Intel i și cu plăci video Radeon R5. Aceste componente vă vor furniza toată puterea de care avei nevoie.

Notebook-ul
Notebook-ul

Modelul 450 vine cu procesoare i3, i5 și i7, iar cipul grafic e unul AMD Radeon R5. Datorită componentelor acestea pot spune că e un laptop foarte avansat ca performanță și portabilitate. Pentru a vă face o părere despre portabilitate trebuie să spun că bateria ține undeva la 3-6 ore, chiar dacă-i vorba despre una cu 4 celule.
Pe partea de OS există modele cu sistem de operare și modele fără. Cele care au OS au Windows 8.1… pot spune că e un sistem bun dacă dezactivați interfața metro și alte lucruri inutile.
Venind cu diferite porturi video o să puteți conecta diferite aparate la el așa încât să vă uitați pe el la ce ați filmat ori să vă uitați la ce aveți pe el pe un monitor extern.

Plusurile unui laptop precum acesta ar fi costul de achiziție nu prea mare, disponibilitatea pe mai multe configurații, că are ecran anti-glare și că are o fiabilitate excelentă.
Din păcate ecranul nu are o rezoluție mai mare, iar SSD-ul lipsește cu desăvârșire. Cu o investiție de vreo 250 lei puteți pune Solid State în el, dar numai dacă vreți mai multă performanță. Oricum, în configurația de față se descurcă destul de bine.

Dacă stai mult în fața calculatorului atunci un laptop precum acesta va fi bun pentru tine deoarece are ecran care nu-ți obosește ochii, iar componentele din el îți vor furniza toată performanța de care ai nevoie în diferite sarcini.
Alături am pus și un clip pentru a vă face o părere despre cum arată.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „HP ProBook 450 G2, laptop performant”

  1. Salut din filmul vizionat nu am inteles prea bine asa ca vreau sa te intreb ceva in legatura cu acest laptop.Pot sa pun un ssd m2 de 120 gb pentru os. pe el?

Comentariile sunt închise.