HP ProBook 440 G7, laptop business cu ecran de 17 inci

Laptopurile ProBook reprezintă o soluție business foarte bună și vedem un hardware nou la cea mai recentă generație. HP ProBook 440 G7 are procesor Intel Comet Lake care e pe 14 nm, iar modelele sunt Core i5 și Core i7. Laptopul are o construcție solidă și fiabilă, nu cred că vă deranjează faptul că nu are acele margini subțiri la ecran cum am văzut la alte serii. Felul cum arată un laptop business nu prea are mare importanță deoarece se adresează companiilor dar și utilizatorilor mai pretențioși.

Versiunea de Windows 10 diferă de la un model la altul însă ce mai bună e 10 Pro, iar o configurație mai puternică va fi de folos în anii care vor urma. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar variantele de 15 inci pot avea o rezoluție HD, pe când cele de 17 inci au imagine Full HD și imaginea e clară datorită panelului IPS. Acel panel e cel mai avansat de la ora actuală și mai există unul cu specificații similare – SVA. Spațiul de stocare ar trebui asigurat de un SSD pentru că e mult mai rapid și aplicațiile pornesc mai rapid. Datele cu caracter confidențial pot fi ținute pe un mediu de stocare extern.

Păreri pro și contra

Conectivitatea e superioară în sensul că nu lipsește nici un port și avem USB-uri rapide de tip 3.1. Se poate conecta un monitor pentru a folosi programe de editare sau proiectare, însă trebuie să aibă intrare HDMI pentru că laptopul are doar această ieșire. E prezentă și o placă video dedicată și modelul diferă în funcție de alegere, iar capacitatea memoriei RAM diferă și ea, dar 8GB cred că e de ajuns. Prezintă multe caracteristici speciale utile și o parte din ele sunt specifice brandului: Kensington Lock, TPM 2.0, HP Sure Click și HP Sure Sense.

Chiar dacă HP ProBook 440 G7 nu are cel mai modern design, veți vedea că are o greutate redusă pentru un laptop de 17 inci – 2.3 kg. S-a renunțat la unitatea DVD pentru a realiza o carcasă mai robustă și cu porturi ceva mai bine poziționate.

Te-ar mai putea interesa