HP Pro 3520 All-in-One

Acest sistem desktop PC HP 3520 e unul dintre cele mai accesibile All-in-One-uri de pe piață și bineînțeles îl recomand datorită procesorului Core i3. E o alegere bună pentru cei care nu se pot împăca cu laptopurile actuale de pe piață. Oferă un ecran HD+ de 20 de inci care mi se pare foarte bun pentru vizionarea de filme. Nu cred că poate fi cadoul ideal pentru cel mic deoarece nu vine cu placă video dedicată, ci mai degrabă are doar cea integrată din procesor – Intel HD 2500. E foarte bun pentru utilizare office în special că are difuzoare incorporate de tip business de 2W fiecare, cameră web incorporată de 1MP, card reader, USBuri 3.0 etc. La un așa preț nu vă puteți aștepta la un ecran senzitiv având în vedere că nu sunt laptopuri cu ecran tactil sub 3000 de lei și care să aibă și o diagonală minimă de 15 inci. HP Pro 3520 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din spate
Din spate
Din față
Din față

Specificații tehnice

Procesorul Core i3-3220 de 3.3 GHz e un IvyBridge nou și decent pentru ce care vor viteză de procesare și nu sunt pasionați de jocuri. Puteți viziona fără probleme filme 720- și unele 1080p datorită plăcii video Intel. Placa de bază e una Intel H61 cu rețea integrată, sunet integrat și grafică integrată. Pe partea de memorie are 2GB și un hard disk de 500GB.

Chiar dacă are dimensiuni reduse pentru un desktop PC, are și unitatea optică DVD care poate fi utilă doar pentru instalarea părții software (drivere sau sistem de operare). Având în vedere că are Free DOS și o astfel de configurație, Windows 8 32 de biți mi se pare alegerea ideală deoarece e nou și aduce câteva caracteristici interesante. Perifericele incluse vin cu interfață USB, însă ar fi fost ideal dacă aveau tehnologie fără fir. Carcasa sa e dotată cu ieșire audio, microfon, 6 USBuri, LAN și ieșire pentru căști.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: hard disk de 7200 RPM, USBuri 3.0, memorie RAM suficientă chiar și pentru Windows 8, fiabilitate și e accesibil (dacă-l comparăm cu altele).

Minusuri: perifericele nu sunt de tip wireless.

Concluzie

Acest HP 3520 Pro e un desktop PC compact care ocupă puțin spațiu și destul de funcțional având în vedere numărul mare de porturi și dotări. Bineînțeles o alternativă la un All-in-One e un laptop care oferă o configurație mai bună, un ecran de 15 inci, portabilitate și o greutate destul de redusă.

Te-ar mai putea interesa