HP Pro 3500 MT

Acest sistem desktop PC HP Pro 3500 MT e unul ce vine cu procesor Dual Core G640, 2GB de RAM, hard de 500GB și Windows 7 preinstalat. Se poate observa că vine cu un procesor nou din seria Pentium care e numai bun pentru aplicații office dar nu se poate compara cu cele din seria Core i. Având în vedere că are 2GB, multitaskingul e limitat iar dacă vă gândiți să-i mai puneți 2GB, atunci trebuie să optați și pentru un Windows pe 64 de biți. Sursa sa de 300 W vă permite mici upgradeuri: placă video dedicată cu BUS 64 de biți, memorie RAM, SSD etc. Alături de acesta vă recomand și un monitor, bineînțeles  vă recomand unul de la același producător – HP LV876AA. Chiar dacă nu e un monitor prea mare, e suficient de bun și accesibil. Pro 3500 MT are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Monitorul

Specificații tehnice

După cum am precizat anterior, G640 e un procesor performant deoarece nu e un Celeron ci un Pentium. Poate reda fără probleme filme 720p dar și unele 1080p. Iar pentru că are port DVI (tip D), puteți conecta un monitor și mai performant decât cel de sus. Are o placă de bază bună deoarece vine cu slot PCI Express x 16, sunet integrat, rețea integrată și diversele sloturi. Capacitatea memoriei e de numai 2 GB dar pentru cei ce nu folosc mai mult aplicații în același timp, e suficientă în special datorită frecvenței de 1333 MHz.

HDD-ul său e suficient de mare pentru a stoca o mulțime de fișiere și nu consider că ar trebui să- schimbați. Unitatea vine cu unitate DVD, sursă de 300W și periferice cu interfață USB. Porturile care le veți găsi la un astfel de PC sunt: USBuri 2.0, LAN, DVI-D, VGA, ieșire audio, microfon și altele.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț decent având în vedere că are software licențiat preinstalat, carcasă decentă și ușoară, sursa permite upgradeuri, procesor decent și ieșire DVI.

Minusuri: doar 4 GB de RAM.

Concluzie

Acest HP Pro 3500 MT e o recomandare în acest buget iar o alternativă la acesta ar fi un desktop obișnuit care vine fără Windows cum ar fi cele Serioux. Însă dacă aveți și Windows licențiat, acesta e una dintre cele mai bune alegeri. Dacă optați pentru acesta atunci vă recomand și acel monitor sau puteți opta pentru unul Full HD.

Te-ar mai putea interesa