HP Pro 3400 MicroTower

Acest sistem desktop PC HP Pro 3400 MicroTower vine într-un pachet promo (cu monitor) pentru cei care doresc să-şi achiziţioneze un calculator nou şi bun. Acel monitor HP e destul de bun pentru cât costă şi ce oferă. 3400 MicroTower vine într-o configuraţie interesantă de tip Office care poate poate fi upgradată dacă doriţi fie cu mai mulţi RAMi fie cu o placă grafică performantă. Carcasa arată destul de bine dar acest aspect nu e unul foarte important ci faptul că e destul de robustă. Acesta vine ca o alternativă mai ieftină la HP Pro 3300 MiniTower. Pentru acest desktop PC nu aveţi nevoie de un buget prea mare în special dacă nu doriţi şi monitorul. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificaţii tehnice

Procesor e oferit de Intel şi e vorba despre un Dual Core G630 de 2.7 GHz cu un cache de 3 MB. Placa de bază cu chipset Intel H61 are o placă video Intel HD Graphics, reţea integrată numită Realtek RTL8171E Gigabit, sunet integrat numit Realtek ALC656, un lot PCI Express x16, un slot PCI şi trei sloturi PCI Express x1. Capacitatea memoriei RAM DDR3 are o frecvenţă de 1333 MHz şi o capacitate de 2 giga.

HDD de 500 giga e unul SATA la o viteză de 7200 RPM, deci e destul de performant. În pachetul acesta veţi primi şi două periferice – mouse şi tastatură de culoare neagră. Unitatea centrală e una de tip Micro Tower şi vine cu o unitate optică DVD, cititor de carduri, o sursă de 300 W şi o mulţime de porturi. Are următoarele porturi: şase USBuri 2.0, ieşire DVI pentru monitor, ieşire VGA pentru TV/monitor/videoproiector, LAN pentru reţea/internet, ieşire audio, intrare audio şi microfon.

Sistemul de operare al acestui HP e Free DOS care e unul gratuit şi poate fi înlocuit cu unul gen Windows 7 Ultimate deoarece configuraţia vă permite acest lucru.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca plusuri: acest Pro 3400 de la HP are un preţ acceptabil, multe porturi, carcasă realizată dintr-un material de calitate superioară, periferice incluse dar nu şi boxe.

Ca minusuri: nu are sistem de operare Windows 7 preinstalat.

Concluzie

Acest desktop HP Pro 3400 MicroTower e un model Office care poate fi transformat chiar şi în unul de jocuri cu un upgrade dar care putea fi unul ceva mai bun şi aici mă refer şi la procesor.

Te-ar mai putea interesa