HP Presario CQ57-435EQ

Acest laptop HP Presario CQ57-435EQ poate fi găsit și sub numele de Compaq Presario CQ57-435EQ. Nu veți găsi deosebiri între ele chiar dacă unul vine cu o denumire în plus/minus. Prețul său mi s-a părut destul de bun pentru configurația sa și e un model bun pentru cine nu-și dorește prea multe performanțe. Face parte din noua seria a lui HP și care bineînțeles vine cu cele mai noi componente hardware. Design-ul său e suferit multe îmbunătățiri în special dacă-l comparăm cu cel al seriei precedente. Acest model CQ57-435EQ are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Capac
Deschis

Specificaţii tehnice

Procesorul e unul din serie E adică e vorba de un model APU – E-450. Acesta vine cu o placă video AMD Radeon HD 6320 care are o memorie video de 256MB și deci e mai bună decât majoritatea procesoarelor Intel. Ecranul său LCD LED de 15.6 inci e unul HD și are protecție lucioasă. Capacitatea memoriei sale e de 4GB și deci vă recomand Window s7 pe 64 de biți și nu varianta pe 32 de biți. E o alternativă foarte bună la un netbook și spun asta pentru că are chiar și un hdd mai mare – 500GB. Dotările sale sunt destul de bune însă se putea mai bine: cameră web, DVD RW, card reader, difuzoare, VGA, microfon, 3 USBuri 2.0, ieșire audio, LAN și WLAN. Ca și oricare alt laptop și acesta necesită un router wireless în caz că doriți să beneficiați de portabilitatea sa.

Autonomia sa e ca și la restul modelelor – 2.5 ore, care nu e prea grozavă având în vedere că e un procesor cu frecvență scăzută iar bateria e de 6 celule. Însă e accesibil în special că vine fără Windows. Din clipul de mai jos se poate observa că nu e cel mai bun model pentru jocuri dar se descurcă decent:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are tehnologie wireless bluetooth, memoria de 4GB de RAM care asigură un multitasking bun, placa video e decentă și prețul său e foarte atractiv.

Minusuri: probabil lipsa portului HDMI cu care ați fi putut conecta un TV Full HD la acesta.

Concluzie

HP Presario CQ57-435EQ e un laptop portabil, fiabil și accesibil care vi-l recomand în special că are un procesor ideal pentru redarea conținutului media. Dacă vă interesează mai mult cum arată un astfel de laptop, v-am postat cu un clip Youtube cu un model similar din aceeași serie:

Te-ar mai putea interesa