HP Pre 3

În acest review, voi scrie despre un alt fel de telefon mobil, adică HP Pre 3 care este unul fără Android din păcate, dar destul de bun şi ieftin. Chiar dacă nu ştiu preţul oficial al acestuia pot să aproximez o valoare în funcţie de specificaţiile acestuia, şi anume undeva la 1.000 de lei la eMAG. Design-ul este acelaşi cu HP Veer, adică aceeaşi culoare formă şi tastatură Qwerty verticală. Acest model de smartphone ca fi lansat luna aceasta şi va fi disponibil pentru cumpărare probabil peste câteva luni.

Poze

Poza 1
Poza 2

Păcat că cei de la HP nu au optat pentru sistemul de operare Android care era gratis şi cel mai bun la ora actuală. Poate cu timpul se vor reprofila pe acesta ca şi alte branduri. Acest telefon vine cu sistem de operare HP webOS 2.2.

Ca specificaţii acesta are un ecran ceva mai mare de 3,58 inci la o rezoluţie de 480 cu 800 pixeli la 16M culori, spaţiu de stocare de 8GB, memorie ram de 512 MB, Wi-Fi, bluetooth, cameră de 5MP cu autofocus, cameră secundară pentru video telefonie, procesor de 1,4GHz de tip scorpion, nu va avea slot pentru carduri şi radio FM.

Bateria este de 1230 mAh, iar autonomia ei este undeva la 15 zile în stand-by şi 6-7 ore de convorbiri.

Concluzie

Nu am avut un telefon mobil de la HP sau să am prieteni să aibe de la un astfel de producător, ca să spun că este un producător bun de telefoane mobile. Însă, laptopuri, imprimante şi alte electronice fabricate de acesta (HP) sunt foarte bune şi de calitate, deci şi acest HP Pre 3 ar putea fi la fel de bun şi ieftin datorită unui preţ accesibil.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „HP Pre 3”

  1. E un motiv foarte bun pentru care HP nu au optat pentru Android, de fapt sunt 2:
    1. HP a cumparat WebOS si atunci e logic sa puna sistemul de operare creeat de catre ei insisi
    2. m-am jucat cu HP Pre 2 (predecesorul lui Pre 3) care vine cu WebOS 2.0 si tin sa iti spun ca nu e comparatie cu Android. Desi detin acum un tel cu Android si nu e rau de loc dar mai are lag uneori chiar si mic dar enervant sau alte mici neajunsuri care deranjeaza (chiar si pe Android 2.2 ceea ce am eu). pe cand WebOS e incredibil de stabil si are multitasking cu adevarat; poti trece din aplicatie deschisa in alta deschisa anterior fara stres. sistemul reactioneaza perfect de fiecare data si e mai user friendly decat android din multe puncte de vedere. pierde in schimb f mult la capitolul aplicatii unde nu se poate compara cu android sau apple. poate se vor dezvolta pe viitor dar eu astept telefonul si poate il si iau. 🙂

  2. La noi nu prea sunt populare HP-urile şi de aceea nici nu le prea găseşti în magazine. Credeam că vom avea parte de acest Pre 3 până acum, dar se lasă aşteptat.

Comentariile sunt închise.