HP Pavilon 15-cs1005nq, laptop argintiu cu ecran de 15 inci

Laptopul HP Pavilon 15-cs1005nq face parte dintr-o serie interesantă care oferă chiar și variante de 14 inci, în caz că vreți o greutate redusă și nu vă folosiți de acea tastatură numerică. Îmi place combinația de culori aleasă de brand și nu ar fi arătat atât de bine cu o tastatură neagră sau de altă culoare. La interior avem doar cele mai noi componente și performante, însă nu vom vedea plăci video GTX sau RTX pe astfel de construcții. Componentele pentru gaming se încălzesc ceva mai mult și au nevoie de un sistem de răcire mai bun.

Din poza de jos se vede că această variantă oferă Windows 10 preinstalat și trebuie puse ulterior aplicații. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul e cea mai importantă componentă a oricărui gadget și e bine să fie cât mai performant posibil pentru că va fi folosit mulți ani. Un SSD ajută foarte mult deoarece are viteze foarte bune și totul pornește rapid. Hard discurile nu mai sunt la modă și nici nu se prea mai stochează atâtea date pe laptop cât timp aveți conectivitate permanentă la internet. Fișierele media pot fi ținute în cloud sau pe un hard extern, depinde de mărimea lor și de calitatea dorită.

Păreri pro și contra

E prezent un ecran Full HD pentru a vă bucura de ceva mai multe detalii, tastatura poate fi iluminată pentru ca voi să puteți lucra pe el chiar și seara târziu, se poate conecta wireless la internet, sunetul e asigurat de un sistem audio cu difuzoare Bang & Olufsen. Cântărește destul de puțin pentru un laptop de 15 inci și cu fiecare generație, se lucrează la acest aspect pentru a deveni mai portabil. Porturile USB sunt cele mai moderne, adică avem de tip 3.1 și tip C.

HP Pavilon 15-cs1005nq e perfect pentru office și multimedia, iar dacă prețul vi se pare cam mare, atunci alegeți o variantă cu Core i5 și cu Free DOS. În rest, sunt componente foarte bune de care aveți nevoie zi de zi, iar voi nu veți mai avea nevoie de un alt laptop ori PC.

Te-ar mai putea interesa