HP Pavilion x360 15-cr0033nq, laptop convertibil cu Radeon 530 4GB

Acest HP Pavilion x360 15-cr0033nq e combinația perfectă între un laptop premium și o tabletă cu Windows 10. Acesta nu e singurul model oferit de un brand, însă mă gândesc că vă doriți cele mai bune componente posibilitate pentru un așa tip de laptop. Spre deosebire de un laptop clasic, acesta are o greutate mai scăzută, însă construcția rămâne destul de solidă și ecranul e lucios.  Doar ecranele non-touch au protecție mată care nu permite ca lumina să se reflecte.

Poate că din poza de jos nu se vede funcționalitatea acelor balamale 360, însă laptopul poate deveni destul de ușor o tabletă ceva mai grea, dar foarte puternică.Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E prezent noul i7 care are 4 nuclee ca și modelele de gaming, însă autonomia nu e afectată pentru că are o frecvență mică. Noua serie Refresh oferă mai multă performanță dar pentru gaming recomand Coffee Lake pentru că procesorul i7 e un Six Core interesant. E și normal să aibă un panel de tip IPS pentru unghiuri de vizibilitate foarte bune.

Memoria RAM poate fi mărită dacă aveți nevoie de 12GB sau 16GB, însă foarte puține aplicații cer atât (eventual doar jocurile necesită atâta). Componentele de PC sunt destul de scumpe și de aceea mulți dintre voi vă îndreptați atenția spre ceva mai diferit și compact.

Păreri pro și contra

Laptopul e excelent în orice aplicație, iar dacă vreți să se miște mai rapid, încercați un SSD. Balamalele 360 sunt foarte rezistente și permit plierea completă a ecranului sau parțială dacă vă doriți să folosiți ecranul ori interfața cu ambele mâini. Bineînțeles, conectarea unui mouse wireless e destul de simplă și aveți la dispoziție și porturi dacă nu vă deranjează firele din jurul laptopului.

HP Pavilion 15-cr0033nq poate reprezenta singura opțiune dacă sunteți fan HP și vă doriți neapărat aceste componente. Placa video dedicată Radeon 530 e destul de rar întâlnită pe astfel de laptopuri dar nu va fi ultimul laptop de genul. Pentru un laptop premium, veți beneficia și de Windows 10 preinstalat, parolă pe BIOS și HDD, tastatură iluminată și multe alte caracteristici speciale interesante.

Te-ar mai putea interesa