HP Pavilion x360 15-cr0009nq, laptop 2 în 1 cu finisaj Gold

Laptopul convertibil HP Pavilion x360 15-cr0009nq reprezintă o soluție accesibilă care cred că v-ar interesa, pentru că nu are un hardware scump. Oricum, laptopurile 2 în 1 sunt concepute pentru taskuri simple și nu cred că vă doriți să jucați jocuri pe ele. Ecranul poate fi pliat complet sau parțial pentru a folosi ecranul cu ambele mâini. Chiar dacă are un ecran de 15.6 inci, greutatea sa a scăzut pentru a-l transporta mai ușor – 2 kg. Multe laptopuri ca nu au unitate optică vin cu Windows 10, însă acesta se instalează ușor și de pe stick (se vine și în acest format).

Nu e în totalitate pe auriu, ci doar partea interioară e pe negru și nu cred că v-ar deranja. Doar laptopurile din seria Envy 360 au un design cu mai puțin negru (mă refer la rama ecranului). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Conectivitatea e foarte bună și se poate conecta chiar și un monitor profesional la acest cu ajutorul conectorului HDMI. Porturile sunt amplasate destul de bine pentru a nu deranja în caz că folosiți un mouse.

Ecranul oferă o luminozitate bună și unghiuri de vizibilitate maxime, iar suprafața lucioasă e tipică pentru cele cu tehnologie touch.

Păreri pro și contra

Displayul IPS cu rezoluție Full HD suportă gesturi cu până la 10 degete, interfața Windows poate fi folosită chiar și în modul tabletă. Dacă vă aflați la birou, aș recomanda un mouse fără fir și laptopul poate fi ținut în priză să nu-l folosi pe baterie. Bateria sa promite mai multe ore de utilizare decât cele de pe laptopuri clasice. Tastatura iluminată e tot mai apreciată de utilizatorii care nu au alt laptop sau PC pentru home office sau lucru, astfel puteți lucra oricând și oriunde pe el.

Laptopul de sus, HP 15-cr0009nq, face parte dintr-o serie nouă motiv pentru care avem componente noi și interesante, iar hardul poate fi schimbat cu un SSD pentru ca totul să se miște mai bine. Spațiul de stocare foarte mare (1TB) e un plus, dar poate că nu obișnuiți să țineți multe fișiere pe el, ci pe cloud.

Te-ar mai putea interesa