HP Pavilion x360 14-cd0005nq, laptop multimedia cu balamale 360

Acest HP Pavilion x360 14-cd0005nq nu e ca și restul laptopurilor, adică are niște balamale 360 care permit plierea ecranului după bunul plac. Nu are un design convertibil cu ecran detașabil, astfel la interior găsim componente mai performante. Aici vorbim de noul Core i5 și o placă video dedicată cu memorie de 2GB. Oricum, nu cred că-l veți folosi pentru a juca jocuri pentru că nu are unul dintre cele mai bune sistem de răcire. Acesta are un finisaj argintiu, dar pot fi variante și pe alte culori care vă interesează felul cum arată.

Laptopul poate fi folosit ca unul oarecare sau ca o tabletă cu stand, adică a un poza de jos ori cu tastatura în jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt destul de bune pentru această serie, însă pentru că oferă acele balamale, prețul său e mai piperat. Discutăm de cel mai bun Core i5, care are 4 nuclee și poate fi comparat Core i7 din generația precedentă. Nu aveți nevoie de un hardware foarte scump dacă vă rezumați la taskuri simple. Placa video pentru conținut media sau 3D e modelul GeForce MX130 care a devenit destul de popular.

Păreri pro și contra

Un astfel de laptop oferă și una dintre cele mai bune autonomii de pe piață, iar pe el se poate lucra chiar și seara deoarece are tastatură iluminată. Performanțele sunt destul de bune pentru că e vorba de unul dintre cele mai noi configurații de pe piață. Astfel de gadgeturi vin cu Windows 10 preinstalat, iar dacă ar fi să-l reinstalați, o puteți face de pe un stick. Conectivitatea e foarte bună și aici mă refer la porturile USB 3.1 și cel de tip C.

HP 14-cd0005nq are o greutate redusă pentru un laptop de 14 inci și s-a pus mult accent pe acest capitol, deoarece poate ține locul unei tablete mai vechi. Ideea e că cele mai mari tablete au o diagonală mică comparativ cu cea a unui laptop. E vorba de un IPS lucios cu rezoluție mare pentru a vedea fiecare detaliu și nu mai merită să alegeți un laptop HD.

Te-ar mai putea interesa