Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP Pavilion x360 14-cd0004nq, laptop convertibil argintiu

HP Pavilion x360 14-cd0004nq e varianta argintie a acestei serii și are o configurație performantă care iasă mai bine în evidență cu un SSD și mai multă memorie RAM (maxim 8GB). Cu alte cuvinte, merită să faceți un upgrade pe viitor dacă vreți ca acest laptop să înlocuiască vechiul laptop ori PC. Modelele cu ecran detașabil nu sunt foarte populare pentru că au hardware-ul integrat în ecran, deci nu vor fi prea performante. Cel de jos are componente standard pentru laptopuri și balamale 360 care permit plierea completă a ecranului.

Laptopul poate fi folosit în diverse moduri, iar în modul tabletă nu mai e nevoie de stand, adică veți avea mâinile libere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Ecranul său are un panel foarte avansat cu unghiuri de vizibilitate generoase şi rezoluţie destul de mare pentru a surprinde fiecare detaliu. Spaţiul de lucru creşte odată ce conectaţi un un monitor sau televizor prin intermediul portului HDMI. Mai sunt şi alte porturi care permit conectarea oricărui periferic, dar să nu uităm nici de tehnologiile fără fir.

Păreri pro și contra

E echipat cu aceleaşi porturi ca şi un laptop obişnuit, deci nu veţi simţi lipsa vechiului laptop ori a desktopului. Procesorul de pe acesta e unul destul de avansat pentru că face parte dintr-o generaţie nouă care oferă mai multe nuclee. <e preferat chiar şi de pasionaţii de jocuri, însă pentru gaming aveţi nevoie de o construcţie diferită. <această serie e ideală pentru cei care doar navighează pe web, vor să interacţioneze direct cu ecranul sau poate cu un stylus pen. Cu alte cuvinte, poate fi folosit şi de utilizatorii mai creativi sau poate vreţi doar să faceţi nişte schiţe într-o aplicaţie. Autonomia laptopului e una generoasă şi depinde de aplicaţiile folosite, setările care le faceţi şi ce fel de conţinut vizionaţi.

HP 14-cd0004nq e solid şi balamalele sunt foarte bune pentru a-l plia complet şi chiar nu mai simţiţi nevoia unei tablete cu Windows. Cele cu Android sunt diferite pentru că sistemul de operare e altul, dar nu vă opreşte nimeni să conectaţi un mouse fără fir.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu