HP Pavilion x360 14-cd0002nq, laptop pliabil cu i7-8550U

Laptopul HP Pavilion x360 14-cd0002nq face parte din segmentul multimedia chiar dacă are un ecran pliabil. Acesta poate fi folosit în mai multe moduri iar cel de jos e ideal dacă nu vreți să scrieți, ci doar să navigați pe web ori să desenați ceva. Costă ceva mai mult decât un laptop clasic fără touchscreen, doar că vă limitați la un singur tip de interacțiune. Cu un așa laptop, chiar nu mai simțiți nevoia unei tablete cu Windows 10. Chiar arată bine pe albastru pentru că e o nuanță închisă la culoare și nu aș căuta al laptop care să fie pe altă culoare. 

Din pozele de prezentarea se vede foarte bine designul și aici mă refer la balamalele 360, dar și la culoarea sa – albastră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul acesta din poza de sus are următoarele componente: i7-8550U cu 4 nuclee, memorie DDR4 de 12GB, SSD generos și GeForce MX130. Acest hardware nu e cel mai bun dacă vă gândiți la jocuri, însă cu un ecran HD veți putea rula destul de multe titluri noi la detalii mici și medii.

Dotările impresionează și ele deoarece avem o diversitate de porturi, chiar și tehnologii fără fir. Sistemul de operare de pe acesta e bun pentru că e versiunea Windows 10 Home care poate fi upgradată la Pro dacă v-o doriți.

Păreri pro și contra

E diferit față de multe laptopuri de la acest brand pentru că e un laptop 2 în 1 ideal. Are un ecran destul de mare cu panou IPS, o configurație de ultimă generație și o greutate redusă. Imaginea oferită e una detaliată însă nu e una FHD, însă în schimb puteți folosi degetele pentru a interacționa cu interfața Windows-ului.

HP 14-cd0002nq poate rula orice fel de program deoarece are un procesor foarte performant, suficientă memorie și o placă video dedicată. Bineînțeles, memoria de 12 GB are o frecvență mai ridicată – 2400 MHz, numai laptopurile de gaming au o așa memorie. O configurați multimedia nu oferă cea mai bună autonomie de pe piață, însă e de înțeles atunci când căutăm performanțe mai bune.

Te-ar mai putea interesa