HP Pavilion x360 14-ba100nq, laptop convertibil argintiu

Laptopul convertibil sau de tip 2 în 1 HP Pavilion x360 14-ba100nq poate fi văzut în demonstrația de la final, în cazul în care nu l-ați văzut în realitate. Chiar și laptopurile compacte pot avea un hardware foarte avansat și mă refer la procesor, deoarece o placă video prea avansată nu poate fi introdusă (se încălzește prea tare). Răcirea e foarte importantă pentru mai toate gadgeturile, dar nu e nevoie de o evacuarea specială în acest caz.

Am pus poza de jos pentru a vedea cum mai poate fi folosit în special dacă sunteți o persoană creativă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Laptopul acesta chiar nu are nevoie de un Core i7 Kaby Lake R, pentru că noul i5 e ceva mai bun decât i7 anterior. E vorba de aceeași tehnologie de fabricație, însă nucleele sunt ceva mai numeroase. Ecranul acesta oferă o rezoluție HD și nu cred că v-ar deranja acest aspect în acest buget.

Pot spune că e mult peste o tabletă, iar spațiul de stocare chiar e un punct forte deoarece discutăm de un hard de 1TB. Pe acesta puteți pune toate fișierele media și chiar să vizionați filme ca de pe un player multimedia. Difuzoarele incorporate sunt deosebite, însă pentru cei pasionați de muzică le recomand sistemele audio clasice.

Păreri pro și contra

Are o construcție premium cu balamale 360, difuzoare B&O Play, ecran touch cu unghiuri largi și greutate de numai 1.7 kg. Chiar dacă e mai mic decât un laptop clasic, poate înlocui fără probleme unul deoarece performanțele sunt mari. Noua generație de procesoare au nuclee suplimentare, motiv pentru Dual Core-urile sunt depășite cu mult și nu mai sunt la modă. Autonomia la acesta e mare și doar în modul economic se va apropia de valorile maxime.

HP Pavilion 14-ba100nq trebuie luat în considerare dacă vă plac tabletele cu Windows însă nu vă doriți două gadgeturi diferite. Veți economisi niște bani, plus că tabletele stau prost la capitolul performanță. Un laptop atât de special are Windows preinstalat dar el putea fi instalat ușor chiar și cu un stick USB, deci lipsa unității optice nu ar fi un minus.

Lasă un comentariu