HP Pavilion x360 14-ba006nq, laptop pentru utilizatori creativi

Laptopul HP Pavilion x360 14-ba006nq e unul convertibil după cum se vede din poza de jos deoarece are bala 360 și ecran touch. Puteți folosi un Pen pentru a desena sau poate vreți să luați notițe în timpul cursurilor ori prezentărilor. Pentru că nu are un ecran detașabil, componentele hardware sunt cele clasice – Core i3 Kaby Lake, memorie RAM DDR4, SSD și placă video Nvidia. Veți vedea că sunt și laptopuri la care tastatura e stație de andocare, dar nu-mi prea plac din cauza performanțelor scăzute din acel buget.

Dacă poza de jos nu e de ajuns atunci vizionați clipul de la final, trebuie să știți că sunt diferențe estetice între generații și variantele mai mici sau mai mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate pe viitor vom vedea modele Core i3 cu mai multe nuclee, adică performanțele vor fi decente pentru anumite sarcini, însă până atunci vă puteți mulțumi cu ce oferă acesta deoarece e conceput pentru sarcini office. Core i5 și Core i7 Kaby Lake R sunt variante de luat în calcul dacă vreți să jucați jocuri la detalii mari sau cu cerințe hardware mai mari. NU merită să reduceți rezoluția jocului dacă ecranul laptopului are rezoluție 1080p.

Dezavantajul ecranelor touch e acela că sunt lucioase, dar cred că știți asta deja de la tablete sau alte laptopuri similare. Modelul GeForce 940MX e destul de popular pentru că a fost prezent și pe laptopurile mai vechi.

Păreri pro și contra

Pentru o tabletă performanțele sunt excelente și chiar nu merită să alegeți o tabletă clasică pentru că nu va avea un ecran atât de mare – 14 inci. Un gadget 2 în 1 e mult mai productiv pentru că are tastatură fizică, touchpad și o mulțime de porturi utile. Autonomia de lucru e generoasă dacă nu vă folosiți de placa video dedicată, adică nu redați conținut video. Din numele său reiese că nu are Windows 10 instala, dar se poate pune cu un stick USB.

HP 14-ba006nq costă mai mult decât un laptop cu aceleași componente pentru că are niște caracteristici speciale mai diferite și care-l fac mai interesant.

Te-ar mai putea interesa