HP Pavilion x360 14-ba002nq, laptop cu balamale 360 și placă video GeForce

Laptopurile convertibile sunt tot mai populare deoarece au componente hardware performante și o construcție compactă. HP Pavilion x360 14-ba002nq reprezintă o astfel de alegere care e oferită și de un brand foarte popular și experimentat în acest domeniu. Se adresează chiar și tinerilor deoarece poate rula jocuri cu acea placă video dedicată și procesorul e un Core i3 Kaby Lake. Ecranul e în centrul atenției deoarece e însoțit de un panel IPS, rezoluție 1080p, tehnologie touch.

Din poza postată mai jos se poate vedea cum poate fi folosit în modul tabletă și puteți chiar să desenați sau să luați notițe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Procesorul e foarte important indiferent ce fel de utilizator sunteți și e bine să fie cât mai performant, chiar nu are sens să vă zgârciți. Are o construcție mai mică deoarece îi lipsesc anumite dotări care și așa mi se par inutile, motiv pentru care nu le voi mai menționa. Multitaskingul nu va fi o problemă cu o memorie de 2133 MHz și nu e nevoie de un upgrade.

E folosită una dintre cele mai populare plăci grafice care are și o memorie video proprie de 2GB, care ajută atunci când rulați jocuri sau aplicații de editare.

Păreri pro și contra

Pot spune că e un gadget premium după construcție, de aceea producătorul s-a gândit să ofere și Windows 10 preinstalat. Nici nu cred că există tablete fără acest software, iar o reinstalare se poate face cu ajutorul unui stick USB 3.0. Nu e precum laptopurile clasice care permit instalarea mai multor memorii RAM sau a unor componente mai performante. Dacă aveți posibilitatea, ați putea pune un SSD în locul HDD-ului. Ținând cont că poate fi folosit precum o tabletă, e și normal să aibă o autonomie mai mare, însă depinde și de stilul vostru (cum îl veți folosi).

HP Pavilion x360 14-ba002nq e doar un exemplu, voi puteți cumpăra chiar și o variantă mult mai scumpă dacă nu vă convine ceva la acesta. Nu recomand laptopuri cu ecran detașabil pentru că sunt mult mai slabe la capitolul performanță, iar acest aspect joacă un rol foarte important atunci când vreți un laptop pe termen lung.

Lasă un comentariu