HP Pavilion Sleekbook 15-b001sq, laptop roșu la reducere

Actualizare: HP Pavilion 15-b001sq are un preț de 1999 lei, iar dacă vrei și mai ieftin atunci e un resigilat 15-b001sq la 1849 lei care se află în stare perfectă. De banii economisiți poți lua o geantă Wenger Swissgear The Lunar Double Slim 16.

Actualizare 13.03.2013: Acum, acest Sleekbook 15-b001sq costă 2199 lei (reducere 300 de lei față de cât costa inițial) și magazinul oferă drepta cadou un hard portabil de 500GB. E disponibil și un resigilat 15-b001sq la 1999 lei cu zgârieturi fine pe suprafețele lucioase.

Articolul din 7.12.2012:
HP Pavilion Sleekbook 15-b001sq e un nou model de laptop realizat de cei de la HP care are un ecran de 15 inci, procesor i3-3217U, 4GB memorie RAM și cip grafic nVidia GeForce GT 630M de 1GB. Nu costă deloc mult deoarece poate fi achiziționat la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un laptop performant cu o portabilitate ridicată.

Poze

E un model care arată superb în comparație cu Acer E1-571G-32324G50Mnks, iar culoarea sa e numită roșu rubiniu. Laptopul e o combinație între notebook și ultrabook, având performanța primului și autonomia celui de-al doilea. Chiar dacă din prima imagine se vede că laptopul nu are tastatură numerică trebuie știut că are. În imagine e modelul 14, iar acel model nu are tastatură numerică, pe când cel de 15 are (lucru care poate fi văzut din clipul video de la final).

Din față
Lateralul

Specificaţii tehnice

Caracteristicile tehnice ale acestui PC portabil sunt impresionante deoarece vine cu un procesor i3 de ultimă generație, iar cipul grafic Nvidia e unul ideal la gaming. (Pentru a demonstra că e bun la jocuri am pus clipul de alături care vă recomand să-l citiți.)
Despre portabilitate nu pot spune decât de bine deoarece are un acumulator de 4 celule despre care HP zice că ține până la 6 ore. Greutatea e și ea una mică de puțin peste două kile și va face laptopul ușor de cărat într-o geantă.

Păreri pro şi contra

Sincer, minusuri nu văd deoarece are un preț corect, finisarea e ok, iar performanța e peste medie. Plusurile sunt multe ,iar printre acestea se numără culoarea (e disponibil pe negru sau pe roșu), autonomia e crescută, memoria RAM poate fi mărită la mai mult de 4GB, are tastatură numerică față de modelul 14, raportul dintre preț și calitate e mai mult decât decent.

Concluzie

Nu trebuie să vă deranjeze culoarea roșie deoarece e una modernă care face ca laptopul să iasă în evidență față de alte modele similare ori competitive. Despre cum arată puteți vedea mai multe din preview-ul de alături, iar referitor la OS trebuie spus că nu are și de aceea eu vă recomand instalarea Windows 7 sau 8.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „HP Pavilion Sleekbook 15-b001sq, laptop roșu la reducere”

  1. Eram in cautarea unui laptop si cred ca acest ultrabook va fi alegerea mea. Pe mine nu ma deranjeaza deloc culoarea sa.

  2. Salutare! am cumparat acest laptop si am instalat windows 7 …dar pe pagina lor spune ca nu sunt drivere decat pt windows 8….ma poate ajuta cineva cu drivere pt windows 7 ?

  3. salut! am cumparat acest laptop si nu am drivere pentru Windows 7 64, ma poate ajuta cineva?
    multumesc

Comentariile sunt închise.