HP Pavilion Power 15-cb007nq, laptop gaming cu i5-7300HQ

HP Pavilion Power 15-cb007nq e un laptop pentru cei pasionați de jocuri ori care au nevoie de un laptop puternic. Întrucât are un procesor i5 quad core acest model de laptop va face față oricărei sarcini, iar placa video GTX 1050 e și ea una destul de avansată din punct de vedere al specificațiilor.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop avansat tehnologic, cu tastatură iluminată și un aspect foarte plăcut.


Avantaje

Modelul acesta e unul care-ți va oferi toată puterea de care vei avea nevoie deoarece vine cu un procesor i5-7300HQ (quad core), placă video GeForce GTX 1050 și 8GB memorie RAM.
Stocarea se realizează pe un hard de 1TB cu 7200 rotații. În acest fel vom avea parte de suficientă capacitate pentru a stoca câte filme sau jocuri dorim.
Pentru conectarea la net a dispozitivului se poate utiliza rețeaua 10/100/1000 sau wireless ac 2×2. În felul acesta dispunem de viteză foarte mare pentru descărcare.
Ecranul e unul deosebit cu rezoluție Full HD, panel IPS și cu strat anti-glare așa încât lumina să nu se reflecte.

Dezavantaje

Nu are sistem de operare. Eu aș fi dorit să vină cu Windows, însă nu vă oprește nimeni să instalați acest OS din moment ce are USB pentru conectarea unui stick sau a ceva de genul.
Nu e dotat cu unitate optică, dar sistemul se poate instala de pe unități externe sau stick-uri de memorie… după cum am zis mai sus.
Nu vine cu SSD, dar oferă posibilitatea montării a unei astfel de unități.

Concluzii

Notebook-ul HP Pavilion Power 15-cb007nq e unul al anului acesta și se adresează persoanelor interesate de un dispozitiv puternic și stabil.
Foarte interesant e și faptul că acest model e unul care dispune de o greutate de 2,2 kilograme și o batere care ține mult (producătorul menționează 9 ore). Se poate spune că are o portabilitate extremă având în vedere că e un laptop de gaming sau desktop replacement… cum le place să spună unora.

Te-ar mai putea interesa