HP Pavilion Power 15-cb003nq, laptop gaming cu tastatură iluminată verde

Laptopul HP Pavilion Power 15-cb003nq e unul conceput special pentru gaming dar voi îl puteți folosi și pentru activități diverse. Un laptop performant și bine dotat e bun pentru orice, dar eu îl recomand celor pasionați de jocuri pentru că are un Core i7-7700HQ și o placă video GTX 1050. Bineînțeles, există plăci video mai bune pentru gaming dar poate vă sunt de ajuns setări mici spre medii. Laptopul arată foarte bine și se comportă decent în special când discutăm de jocuri.

Din poza de jos se vede foarte bine acea tastatură care e iluminată pe verde, iar multe laptopuri de gaming au iluminare pe roșu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din poza de sus se vede că are o construcție clasică, adică are un ecran de 15.6 inci. Acesta nu e unul clasic ci unul IPS cu imagine 1080p, iar voi trebuie să știți că nu orice brand oferă astfel de dotări. Multe modele de la Acer au ecran IPS dar pot fi excepții și în cazul modelelor multimedia sau gaming.

Acest laptop stă foarte bine la capitolul memorie, adică 8GB e suficient pentru multe jocuri și hard discul de 1TB nu e unul clasic, ci unul de 7200 RPM. Bineînțeles, un SSD ar fi mult mai bun datorită vitezelor de citire și transfer a datelor. Windows 10 e alegere perfectă pentru acesta și veți observa că doar acesta oferă driverele necesare.

Păreri pro și contra

Are o construcție foarte bună pentru un laptop din acest segment, iar pe lateral se văd toate porturile sale și mi-ar fi plăcut mult dacă le avea toate pe o singură parte (pe stânga). Ecranul e un punct forte al acestei serii și după cum am menționat mai sus, e unul ceva mai special. Un plus al acestui laptop e suportul pentru memoria RAM care e de maxim 32GB, dar nu cred că veți avea nevoie de mai mult de 16GB.

HP 15-cb003nq e un gadget destul de bun care poate fi folosit oriunde deoarece are baterie și autonoma e generoasă în modul economic. Totuși, când rulați jocuri vă recomand să-l țineți conectat la priză.

Te-ar mai putea interesa