HP Pavilion Power 15-cb002nq, laptop cu GeForce GTX 1050 4GB

Dacă nu vă permiteți un laptop prea scump și nu vă place seria Omen, un HP Pavilion Power 15-cb002nq ar fi o alegere bună deoarece are placa video GTX 1050 de 4GB. Bineînțeles, procesorul e cea mai importantă componentă și e vorba de modelul i7-7700HQ care e conceput pentru gaming și nu numai. Nu e nevoie de mai mult pentru a juca anumite jocuri la detalii medii spre maxime, dar altele cer o placa video mai scumpă.

E diferit față de un laptop special conceput pentru gaming, deoarece discutăm de o serie multimedia. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din poza de sus se vede cum arată o astfel de serie dar și la exterior are un design plăcut, iar pentru doritori am pus prezentarea de la sfârșit. Ecranele IPS devin tot mai populare pe seriile multimedia și s-ar putea să le vedem și pe serii mai accesibile. Nu e suficient ca unghiurile de vizionare să fie largi, rezoluție trebuie să fie cât mai mare dar nu are sens un ecran 4K deoarece ar reduce prea mult autonomia laptopului.

Laptopurile cu două tipuri de medii de stocare sunt tot mai populare și SSD-ul nu trebuie să fie mare pentru că pe el veți instala aplicațiile și jocurile, restul datelor le puneți pe HDD. Noile plăci de bază suportă M.2 care e o plăcuță compactă și rapidă, dar depinde și de SSD-ul ales deoarece sunt multe modele disponibile.

Păreri pro și contra

Veți avea la dispoziție destul de multe porturi pentru a conecta aproape orice la acesta, dar și tehnologiile fără fir devin utile în special dacă discutăm de WiFi ac 2×2 (viteză de transfer superioară). E bine să aveți Windows 10 preinstalat pe laptopurile care nu prezintă unitate DVD deoarece nu toți utilizatorii au un stick USB 3.0.

HP Pavilion Power 15-cb002nq arată foarte bine iar dacă nu mă credeți, am pus o prezentare pentru cei interesați. Un mouse cu verde s-ar asorta perfect cu laptopul de sus și puteți lua unul de gaming pentru un DPI mai mare sau pentru mai multe butoane.

Te-ar mai putea interesa